Laatste nieuws: Channah over borstvoeding

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Dit is hoe je iemand vriendelijk friendzoned

Het kan een verschrikkelijke situatie zijn. Hij of zij is helemaal obsessed met jou, maar jij voelt het simpelweg niet. Je moet deze persoon gaan vertellen dat je liever vrienden blijft. Pijnlijk! Maar niets is minder waar. Er zijn genoeg manieren hoe je dit op een vriendelijke manier kunt vertellen. Wij nemen de beste tips met je door!

1. Duidelijkheid

Vooral voor een man, is dit ontzettend belangrijk. Niets is vervelender, dan na een duidelijk gesprek erachter komen, dat hij of zij nog steeds hoop heeft. Ze willen nog steeds vaak afspreken, maken flirterige opmerkingen of proberen nog een wanhopige poging te doen. Laat dus duidelijk weten dat het nu, maar ook later niks zal worden tussen jullie. Zodat je dit uiteindelijk maar één keer hoeft te doen.

2. Goede vriend

Behandel hem of haar vanaf nu ook als een goede vriend. Gebruik desnoods woorden als ”maat” of ”bro”. En wordt het dan nog steeds niet duidelijk? Maak een vriendschappelijke handshake! Ook een klopje op de schouder kan al genoeg hints geven. Het klinkt misschien allemaal wat overdreven, maar door deze kleine gebaren creëer je wel sneller een vriendschappelijke band.

3. Stel hem voor aan je vrienden als goede vriend

Als je na alle vorige pogingen nog steeds wordt lastiggevallen, kun je hem of haar voorstellen aan je vrienden als een goede vriend. Het is misschien hard voor de persoon die je friendzoned, maar wel duidelijk. En zo weten ook gelijk alle mensen om je heen, dat het puur vriendschappelijk is. Ook als de betreffende persoon je op dates blijft vragen, kun je je beste vriend of vriendin meenemen. Zo weet je zeker dat je niet in een ongemakkelijke date situatie belandt. En vriendschappelijker kan het natuurlijk niet!

Natuurlijk is een goed gesprek het belangrijkst. En heb je nou zoveel pogingen gedaan? Misschien is het dan toch verstandig om deze persoon uit je leven te verwijderen. Zo kunnen ze jou vergeten en word jij met rust gelaten. Succes!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten