Laatste nieuws: Monica Geuze weerlegt Kaj's denkwijze over Bachelor Paul

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit zijn de 5 leukste vrouwelijke streamers

Twitch, heb jij er wel eens van gehoord? Dan werd het nu tijd daarvoor! Twitch is een website gericht op het streamen van kanalen waarbij voornamelijk games op worden gespeeld. In dit artikel willen wij 5 vrouwelijke streamers in het zonnetje zetten die goed bezig zijn en lekker hun eigen ding doen op hun Twitch kanaal!

Mathia

Mathia beschrijft haarzelf in haar bio als iemand die houdt van gamen, katten, sporten en Harry Potter. Ze streamt maandag en vrijdag van 12:00 tot 18:00, dinsdag en donderdag van 15:00 tot 21:00 en woensdag van 10:00 tot 15:00. Ze speelt dus games maar houdt ook van gezellig kletsen en bakken op haar kanaal.

Fems

Femke is al 5 jaar fanatiek bezig op haar Twitch kanaal. Op haar kanaal vind je onder andere entertainment, persoonlijke communicatie en Just Dance. Kijk snel op haar planning zodat je kunt checken wanneer Femke online is!

Madelief

Naast dat je Madelief op haar kanaal kunt zien gamen heeft ze ook regelmatig gesprekken met kijkers in Just chatting en kijken we mee in haar leven tijdens de IRL streams. IRL streams zijn eigenlijk ‘In Real Life’ streams waarbij iemand de kijkers entertaint met een random activiteit in plaats van gamen. Ben jij benieuwd wanneer Madelief streamt? Bekijk hier haar planning!

Saar

Op haar Saar haar Twitch kanaal speelt ze vooral games. Ze speelt deze games op haar Nintendo switch, Playstation en PC. Elke doordeweekse dag streamt ze om 20:30 en zaterdag en zondag mogelijk een extra stream. Super leuk dus!

Ben Billy kwijt

Billy is een 21-jarige streamer die regelmatig kletst, met Lego speelt en gamet op haar Nintendo. Heb jij zin in de gezelligheid van Billy op haar kanaal? Check het dan snel!

Met deze toffe chicks kun je je wel een tijdje vermaken op Twitch! Ga jij ze checken? Wij zijn in ieder geval fan.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten