Laatste nieuws: Fans klagen Madonna weer aan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Dit zijn de girlfriends van WHY DON'T WE

Why Don’t We.. (zucht), ze zijn terug!! Back and better zeggen we maar. De band heeft inmiddels alweer een album gedropt en is weer volop aanwezig op social media. Tijdens hun pauze mistten we ze heel erg, maar er is ook veel gebeurd in de tijd dat we niks van ze hoorden. Een paar zijn namelijk gehooked (snapje, Hooked ;). Ben jij benieuwd wie de girlfriends zijn van deze knapperds? Dat dachten we al!

Daniel Seavey

Op Valentijnsdag verklapte Daniel zijn geheimpje aan ons. Eerder spotten fans al een fotolijstje naast zijn bed met daarop een meisje maar of dat echt zijn grote liefde was wisten we niet zeker. Nu wel! Hij postte deze mega lieve foto op zijn Instagram met als caption: “I didn’t want to date, or believe in dating for a long time. She changed that. We were both at the scene of Corey together. We got through it together. And fell in love through it all. Franny, I was in the darkest place in my life and you were the light that healed it all for me. You made me a better person.”

Hoe lief?! Zijn vriendin heet dus Franny en is een YouTuber.

Zach Herron

Ook Zach had een verassing voor ons op Valentijnsdag. Hij postte namelijk een foto met zijn ‘ex-vriendin’ Kay Cook. Door de jaren heen zou het meer uit dan aan zijn geweest tussen de twee maar ook dat weten we niet zeker. Sommige mensen denken namelijk dat de twee hun break-up hebben gefaked om zo in het geheim aan hun relatie te kunnen werken. Er gingen daarnaast ook geruchten rond dat Zach zou zijn vreemdgegaan.

Wat we wel weten is dat de tortelduifjes weer samen zijn. Zach postte deze foto met als caption: “happy valentines to this amazing girl, I wouldn’t be the person I am today without her. thanks for making me the happiest, I love you xo.” How cute?!

Corbyn Besson

Er gingen al een lange tijd geruchten dat Corbyn en Christina niet meer samen waren. Toch hadden ze dit beide nog niet bevestigd. In 2021 hebben de twee wel van zich laten horen. 

Vorige maand lieten ze in een korte zoom call weten dat ze vrienden zijn, maar geen relatie meer hebben. De twee hadden vanaf  2016 een relatie gehad en waren dus erg lang samen. Veel fans vinden het daarom jammer, maar zien dat ze beide gelukkig zijn. 

“Om eerlijk te zijn ben ik nog nooit zo verdrietig geweest over het uit elkaar gaan van een bekend koppel, maar ik ben super blij dat ze nog bevriend met elkaar zijn!” Gelukkig maar! Of Corbyn 100% single is kunnen we natuurlijk nooit zeggen. Wel is de kans om naast hem op het altaar te staan iets groter geworden 😉

Jonah Marais

Ook Jonah’s liefdesleven is ingewikkeld, of tenminste; zo ver wij weten. Jonah en Tatum Dahl kwamen voor het eerst samen in 2018 nadat ze in de muziekvideo van de band voor ‘Trust Fund Baby’ verscheen. Ze posten niet veel over elkaar op sociale media, dus het is onduidelijk of ze nog samen zijn of niet.

Jack Avery

Ook Jack’s liefdesleven is een bijzondere. Hij kreeg in 2018 een dochtertje; Lavender, samen met zijn ex-vriendin Gabriela. Jup.. ex-vriendin, volgens geruchten zijn de twee niet langer meer samen maar zorgen ze wel nog samen voor de kleine. Het is onduidelijk waarom de relatie eindigde, maar Jack werd beschuldigd van vreemdgaan. Of dat waar is weten we helaas niet. In de tussentijd genieten we nog maar even van wat adorable kiekjes van Lavender.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten