Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Evolutie: New Balance

De bekende schoen New Balance staat bekend om de stijlvolle ‘N’ op de schoen en word met de jaren steeds bekender maar is natuurlijk ook veel veranderd qua stijl door de jaren heen. Dit is de style evolutie van de schoen New Balance.

1995

Deze schoen was vroeger niet de meest gewilde schoen onder de jongeren, alhoewel jongens deze schoen meer droegen dan meiden in 1995. De schoen bestond hier vooral nog veel uit stof en werd snel vies.

2000

In het jaar 2000 werd deze schoen steeds bekender en gewilder meiden begonnen met het dragen van de schoenen en ze werden vooral veel sportiever.

2005

In het jaar 2005 is de schoen niet heel veel veranderd er kwamen alleen steeds meer kleuren varianten uit van de schoen, ook werd de zool steeds dikker van de schoen.

2010

In 2010 is de schoen veel bekender geworden onder de oudere, veel oudere vrouwen zoals hippe moeders ontdekte de schoenen en droegen ze vooral veel onder een hippe skinny jeans.

2020

In het jaar 2020 durfde veel meer mensen hun echte eigen kleding stijl te tonen, basic werd erg saai en de kleuren zoals rood, paars en blauw kwamen juist in. Zo werd deze schoen met leuke kleuren ook erg hip. Wel bleef de schoen veel geliefder onder de oudere dan onder de jongeren.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten

No related posts