Laatste nieuws: Chantal Janzen stuurt naaktbeelden naar Amerikaanse regisseur

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Fashion Instagram must follows

Fashion is iets waar je mee bezig wil zijn, maar ook iets waar je niet teveel stress om wil hebben. Een al samengestelde outfit eigen maken is veel makkelijker dan het zelf uit vogelen. Vooral als je pas net begint met het een beetje stylen van je eigen stijl. Hier hebben wij een aantal instagram accounts op een rijtje gezet waar je veel inspiratie vandaan kan halen.

Niet alleen ziet haar feed er fantastisch uit. Ze heeft fantastisce outfits. En geeft je een aesthetic per outfit. Inspiratie voor een outfit waar je een top Instagram foto haal je hier iedere dag vandaan.

Voor een urban en streetstyle vibe moet je bij Kim Duong zijn. De outfits zijn vernieuwend, trendy en betaalbaar.

Meer van de classic en chique kleding? Dan is deze pagina iets voor jou. Het geeft in de breedste vorm van casual, tot chique, tot sexy, tot meer urban een goede inspiratie.

Delaney heeft een fantastisch gevoel voor styling. En ze shopt gewoon bij de winkels waar wij ook shoppen. Wat jammer is, is dat sommige winkels alleen in Amerika te bereiken zijn. Maar dan is de kunst om iets soort gelijks te vinden.

Een ontzettend variërende stijl. En items zo gestyled dat je denkt hoe kom je erbij. Alle printjes en kleuren komen voorbij op deze pagina.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten