Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Films en series die je kunt kijken tijdens een break-up

Het beste wat je natuurlijk kunt doen tijdens liefdesverdriet is afleiding zoeken. Het kijken van films en series is dus de ideale activiteit om je gedachtes te verzetten en in het leven te duiken van andere karakters. Om je een handje hierbij te helpen, hebben wij de leukste en grappigste films en series voor jullie geselecteerd!

Easy A

Een super leuke comedy film waarin je in het leven duikt van bekende actrice Emma Stone. Je krijgt alles mee van haar chaotische leven terwijl ze haar tijd spendeert op de middelbare school. Vooral veel lachen en drama dus!

Friends

Natuurlijk kan deze feel-good serie niet ontbreken op dit lijstje. Je zult ook niet snel uitgekeken zijn, want deze serie heeft wel 10 seizoenen! Geniet dus lekker van een marathon Friends.

Soof

Een Nederlandse film tussendoor kan natuurlijk niet ontbreken. Geniet tijdens deze film van de onhandigheid van de hoofdrolspeelster; Soof. Let op! De film heeft wel iets van romantiek erin verwerkt, dus als je dit niet meer aankunt, sla deze film dan even over.

Gossip Girl

Om even niet aan jouw eigen problemen te denken kun je jezelf verplaatsen in het dramatische leven van Serena of Blair. Een heerlijke wegkijk serie waarbij je kunt genieten van het wilde leven in New York.

Good Girls

Deze serie is echt een rollercoaster aan emoties. Drie moeders besluiten namelijk een supermarkt te overvallen en ja, dit wil je zien. Een hilarische serie waarin van alles gebeurt dus als je je hoofd even wil verzetten bekijk deze serie!

White Chick

Echte komedie-kenners weten dat deze klassieke film niet kan ontbreken tussen dit lijstje. Misschien kun je maar beter de trailer bekijken, dan weet je waarschijnlijk al genoeg.. Dit wordt lachen!

We hopen dat deze films en series voor een hilarische tijd gaan zorgen bij jullie! Ga jij ze kijken?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten