Laatste nieuws: Kritiek op R.E.M. Beauty

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Gespreksonderwerpen voor met je liefde/crush

Je kent het wel je gaat op dat met je crush en bent als de dood dat er een “akward stilte” gaat vallen. Of je bent met je lief op bezoek bij je schoonouders, maar wat moet je vragen en bespreken? In dit artikel geven we je een aantal tips om het gesprek vloeiend te houden.

De date:

Of het nou je eerste of inmiddels al twintigste date is, je moet geïnteresseerd blijven. In alle dingen van groot tot klein. Als je elkaar dagelijks de hele dag door spreekt kun je aanhaken op dingen die onthouden hebt van de dag. Hebben jullie het over een serie gehad? Vraag dan bijvoorbeeld of hij niet sneaky al verder gekeken heeft. Dit zet het gesprek aan om het over de serie te hebben. Probeer zoveel mogelijk van wat jullie besproken hebben weer terug te halen en er een: wat, waar, hoe, hoezo of waarom vraag van te maken. Dit hele rijtje is ook belangrijk als je een gesprek op gang wil houden. 

Probeer door te vragen met het wat, waar, hoe, hoezo of waarom rijtje. Je komt zo steeds verder in het gesprek. Het gaat misschien over andere onderwerpen en je lijkt geïnteresseerd omdat je door blijft vragen. Maak je niet druk of het een stomme vraag is als je een kort antwoord krijgt. Je kan altijd nog iets over je eigen ervaring of jezelf vertellen.  

De schoonouders:

Dit is misschien wel het meest nerveus makende gesprek. Want wat zeg je in hemelsnaam tegen de ouders van je vriendje of vriendinnetje. Een tip om niet intieme details over jullie relatie of dates op tafel te gooien. Het ligt aan de band van de ouders en jou liefje, maar vaak horen ouders dit liever niet. Wees er dus iniedergeval voorzichtig mee. 

Waar kun je het dan wel over hebben? Vraag naar hun dagelijkse bezigheden. Weet je dat ze werk hebben, vraag dan naar hun werk en studies of opleidingen. Ouders inspireren graag en vinden het leuk om dit te vertellen. Vraag naar hoe ze elkaar ontmoet hebben.

Ook een goede is als je mee eet, altijd een complimentje geven over het eten te geven. Maar vraag ook hoe hij/zij het gemaakt heeft. Het recept en of het lang duurt om voor te bereiden. Ook dit is iets waar ze graag over praten. Wees geïnteresseerd, vraag door en geef uitgebreid antwoord als zij jou iets vragen. You got this!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten