Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Get ready for hot girl summer

De zomer zit eraan te komen, dat betekent dat we ons kunnen gaan klaarmaken voor Hot Girl Summer! De term Hot Girl Summer heb je wellicht al vaak voorbij horen komen. Tijdens Hot Girl Summer draait alles om het zorgen voor de beste zomer van je leven, waarbij je je zelfverzekerd en powerfull voelt. Hoe je je helemaal klaar maakt voor jouw Hot Girl Summer van dit jaar, lees je hier.

Get some new clothes!

De eerste stap is natuurlijk een goed excuus om weer een lading kleding binnen te halen. Je moet er natuurlijk wel fabulous uit zien tijdens deze zomer en niks is leuker dan het shoppen van nieuwe zomerkleding. Voor inspiratie kun je natuurlijk op Pinterest alle toffe trends vinden of onze artikelen van Shop the look lezen.

Plan toffe activiteiten

Verzamel al je vrienden en plan zo veel mogelijk leuke dingen! We hebben een paar activiteiten voor jullie op een rijtje gezet.

-Party time; Plan een leuke cocktailavond of een thema feestje. Tip: op TikTok vind je onwijs veel van dit soort thema feestjes ter inspiratie.

-Vakantie in eigen land; het boeken van een Airbnb in Nederland begon in 2021 door het reisverbod ook steeds populairder te worden. Dit blijft zeker voor deze zomer nog steeds een onwijs leuke activiteit om uit te voeren.

-City trips; stap in de trein of in het vliegtuig en ontdek de leukste steden. Dit kan zowel in Nederland als in het buitenland.

Maak een Hot Girl Summer bucketlist

Het maken van een bucketlist is echt een must. Bedenk met je vrienden leuke challenges en activiteiten die je wilt uitvoeren en verbind er voor de fun ook nog punten aan! Zo maak je er een soort wedstrijd van en wie de gekste dingen meemaakt wint. Ik zou zeggen, let the games begin!

Maak een Hot Girl Summer playlist

Muziek en leuke momenten zijn de ideale combinatie. Zorg ervoor dat jij en je vrienden een leuke playlist hebben klaarstaan! Deze playlist gaat jullie voor altijd laten herinneren aan de Hot Girl Summer van dit jaar. Make some memories!

Ik zou zeggen laat de voorpret voor Hot Girl Summer maar beginnen en bereid je voor op de beste zomer ooit!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten