Laatste nieuws: Ted Lasso-actrice woedend na 'seksistische' vraag

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Goedkoopste vakantiebestemmingen

Iedereen wil natuurlijk zo goedkoop mogelijk op vakantie. Weinig geld uitgeven en toch het meeste uit je vakantie halen. En het is niet onmogelijk! Binnen Europa vlieg je al voor een paar tientjes. Wij selecteerden een aantal vakantiebestemmingen in Europa (vluchten uitgezonderd) met kostenbesparende hoteltips en to do’s zodat je jouw volgende stedentrip goedkoop kunt boeken!

Macedonië

Macedonië is een heel klein landje ten noorden van Griekenland. In dit land is het toerisme pas net in opkomst. De lokale bevolking is niet gewend aan veel toeristen, je zult dus op een bijzondere, maar erg vriendelijke manier ontvangen worden. De populairste plekken in dit land zijn Skopje en Ohrid. Een auto huren in Macedonië is ook goedkoop. Verder zijn er overal leuke, authentieke restaurantjes te vinden waar je lokale gerechten kunt proeven. Eten en drinken is hier werkelijk waar spotgoedkoop! Zo kun je al met zijn tweetjes uitgebreid lunchen voor minder dan 5 euro.


Portugal

Zon, strand, cultuur, historie én lekker eten, Lissabon heeft al die ingrediënten voor een topvakantie. Voor de prachtige steden zijn Lissabon en Porto het bezoeken waard. De accommodaties in Portugal zijn erg goedkoop en ook vaak heel leuk. De Algarve, dat zich helemaal in het zuiden bevindt, trekt de meeste toeristen. Of je je nu eerder aangetrokken voelt tot de kleine strandjes omgeven door rotsformaties of de kilometerslange zandstranden waar het meeste massatoerisme is, maakt niet uit. Portugal heeft het allemaal!


Hongarije

Hongarije is steeds populairder geworden onder de Nederlandse vakantiegangers. Vooral de horeca is hier echt goedkoop. Het is zelfs zo dat uiteten gaan hier goedkoper is dan zelf koken. Zo kun je al een hoofdgerecht scoren voor een paar euro’s. Hotels zijn ook relatief goedkoop, zo kun je in de hoofdstad overnachten voor maar 10 euro. Maar daarnaast zijn de mooie stranden ook een goede reden om hier op vakantie te gaan.


Turkije

Turkije is een zonnig vakantieland. Buiten de all-inclusive-vakanties in Turkije is het ook een goedkoop land. Smullen van mezzes en kebabs doe je voor een prikkie. Ook een drankje heb je voor weinig. In Turkije zijn verschillende bezienswaardigheden die een reis naar dit land helemaal de moeite waard maken. Denk bijvoorbeeld aan natuurwonderen als de Blue Lagoon bij Olüdeniz of de rotsformaties van Cappodocië.


Bulgarije

Bulgarije is nog niet zo bekend onder de vakantiegangers. En dat terwijl het een heerlijk land is om een keer te bezoeken. Een van de goedkoopste bestemmingen in Europa. Wie op zoek is naar een land waar ‘ie lekker kan eten en drinken, zit hier goed. Let er wel op dat het land niet zo bekend is met bijvoorbeeld vegan of vegetarisch. Maar als je houdt van vlees dan zit je hier goed en zeker voor weinig geld. Ook hotels of appartementjes zijn hier niet duur. Al zijn ze ook niet altijd meteen wat je ervan hebt gehoopt. In de jaren 80 werd Bulgarije ineens extreem populair onder de Russen. Waardoor veel hotels en appartementen uit de grond zijn gestampt. Deze zijn niet altijd zo up-to-date meer. Maar voor de prijzen is een bezoekje aan Bulgarije het zeker waard! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten