Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Hoe ga jij viraal op TikTok?

TikTok en het algoritme staan bekend om de eindeloze mogelijkheden om snel heel erg viraal te gaan. Met de juiste dansjes, grapjes en sounds ben je er zo! Wij zetten voor jou op een rijtje met welke TikTok trend je nu erg viraal kan gaan.

Chipz gaat viraal
1001 Arabian Nights een nummer van de Nederlandse Chipz gaat nu zelfs over heel de wereld viraal. Doe het officiële dansje, Het TikTok dansje of vertel hoe irritant jij het vindt dat mensen het dansje verkeerd doen en de kans dat je viraal gaat is erg groot!

@marcusmnielsen

♬ original sound – Taeao

Untouchable
Hot Girl Summer is dan misschien wel voorbij en de trends die daarbij horen zijn ook al lang vertrokken maar met de Untouchable sound van het nummer NO gezongen door Meghan Trainor merk je niet eens meer dat het geen Hot Girl Summer meer is.

@d_elv1na

Untouchable 😙

♬ follow me hoes – leyla

Tas van Reanny
Voor de dansers onder ons is er nu een grote Nederlandse dans trend. Op het nummer Tas van Reanny heb je met een beetje dans skills sowieso een viraal TikTok recept! Als je het dansje op straat of op het station doet werkt het nog beter. Succes met oefenen van de danspasjes!

@annefleurhoekstra DC: ME, @Fay and @fenuelperezz 😏 #fy #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #dance #annefleurhoekstra @reannyhortencia ♬ origineel geluid – RE4NNY

Liever zingen?
Geen dans skils? en eigenlijk ook geen zang skils? Perfect! Dan hebben wij een trend voor jou. Als je nu zelf ‘’I remember when.. I remember when I lost my miiiiiind’’ zingt met de meest valse noot die jij op TikTok durft te posten, heb je ook een goede TikTok trend te pakken!

@finmorse12 Angela loves a wooow #fyp #singing #riffchallenge ♬ original sound – Fin & Ang

Grappige video’s
Hou jij van de humoristische kant van TikTok? Geen probleem. Als je nu een foto slide TikTok maakt met het Wilhelmus op de achtergrond. En post wat of wie jij zou verbannen, of aan zou passen als jij minister president van Nederland bent. Beland je ook makkelijk bij iemand op de FYP.

@izaak_mbungu Stem op mij #ministerpresident ♬ Het Wilhelmus (Nederland: De Nederlandse Volkslied) – The One World Ensemble

Hopelijk heb jij iets aan dit lijstje met TikTok trends. Succes met het maken!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten