Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Hoe gaat het nu met de cast van iCarly?

iCarly hebben we allemaal wel eens gezien toen we jonger waren. De serie was voor het eerst te zien op 8 september 2007 en de laatste aflevering was op 23 november 2012. Het is dus acht jaar geleden sinds de cast samen in de serie te zien was. Maar hoe gaat het nu met Carly, Freddie, Sam, Spencer en Gibby?

Miranda Cosgrove

Miranda Cosgrove speelde Carly in de serie. Toen de serie begon was Miranda 14 jaar. Inmiddels is ze al 27. Na iCarly heeft Miranda voor Despicable Me en Despicable Me 2 de stem ingesproken voor Margo. Miranda had altijd al het plan om ooit de spotlight te verlaten. Ze is in 2012 gaan studeren en kreeg ze een diploma is psychologie. Na haar studie was ze voor het laatst te zien in de film The Intruders, uit 2015. In 2019 heeft ze een eigen serie gehad genaamd Mission Unstoppable with Miranda Cosgrove. Ook was ze in 2019 te zien in de film 3022. Het schijnt dat er binnenkort nieuwe projecten uit komen waar Miranda in te zien zal zijn. 

Jennette McCurdy

Jennette McCurdy was te zien als Sam in iCarly. Jennette was 15 dat ze begonnen met iCarly. Inmiddels is de actrice 28. Na iCarly hebben we Jenette kunnen zien in de Nickelodeon serie Sam & Cat. In 2015 konden we kijken naar Jennette in de serie Between. Dit is een serie op Netflix met 2 seizoenen. Jennette is nog steeds bezig in de filmwereld. Naarmate ze ouder werd, is ze meer op de achtergrond bezig. Zo heeft ze short films geregisseerd en geschreven. Jennette heeft nu ook haar eigen podcast ’empty inside’.

Nathan Kress

Nathan Kress speelde Freddie in de serie. Hij was 13 toen serie te zien was en is inmiddels 27 jaar. in 2015 is Nathan getrouwd met London Elise Kress. Samen hebben ze een dochter Rosie Carolyn Kress. Na zijn carrière in iCarly was hij te zien in de serie Henry Danger, Into the storm en Sam & Cat. Ook Nathan is nog steeds bezig in de filmwereld. Zo komt er in 2020 een film uit, Trick Moon, waarin hij de stem van Mage in spreekt. Ook heeft Nathan samen met Brett Davern een podcast, genaamd Radio Active Dads.

Jerry Trainor

Jerry Trainor speelde Spencer in iCarly, de grote broer van Carly. Jerry was 30 toen de serie uitkwam en inmiddels is hij 43 en nog steeds bezig in de filmindustrie. In juni kwam het tweede seizoen uit van Apocalypse Goals. Ook is hij verschillende podcasts te gast. 

Noah Munck

Noah Munck is de jongste van de vijf. Hij speelde Gibby en was 11 toen de eerste aflevering uit kwam. Inmiddels is de acteur 24. In 2014 was Noah te zien in The Goldbergs te zien. Noah is in 2014 ook begonnen aan een studie, maar daar is hij mee gestopt. Noah heeft ook nog een eigen YouTube kanaal gemaakt, waar hij eens per maand een video plaatste. Noah kunnen we binnenkort weer op ons beeldscherm verwachten. The Goldbergs krijgt namelijk een nieuw seizoen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten