Laatste nieuws: Vriend Morena is gearresteerd

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Hoe weet je of iemand verliefd op je is?

Als je zelf verliefd bent, dan heb je vlinders in je buik, je kunt urenlang staren en ongecontroleerd giechelen. Maar wanneer weet je of iemand op jou verliefd is?

Complimenten

‘Wat zit je haar goed’, ‘leuke sneakers’, ‘wow, mooie foto!’Geeft je crush je complimenten? Dan is er een grote kans dat hij of zij je leuk vindt!

Plagen

Wanneer hij of zij je leven al plagend zuur probeert te maken, dan weet je dat hij of zij geïnteresseerd is. Dit kan gaan van strategische streken tot je taggen in een belachelijke foto op Facebook. Hoe vervelend of irritant het soms is, het is een schreeuw om aandacht, jouw aandacht. 

Bijnaam

Heeft hij of zij een koosnaampje voor jou? Dan is dit overduidelijk een teken dat jij door zijn or haar hoofd spookt. 

Oogcontact

Wordt je langdurig aankeken door hem of haar? Is er veel oogcontact? Zelfs wanneer jullie niet in elkaars buurt zijn, kan er oogcontact plaatsen. Denk maar eens aan een moment wanneer hij of zij grapjes maakte in de vriendengroep, maar uiteindelijk jouw ogen opzocht. 

Dichtbij

Komt hij of zij dichtbij je op feestjes of komt hij/zij altijd naast je zitten tijdens de lunch? Dan is er grote kans dat hij/zij heel erg verliefd op je is. Het is de manier om zo dicht mogelijk bij jou te komen als maar

Gedrag

Als hij of zij bloost, hysterisch lacht, jou niet aankijkt of veel met zijn handen frunnikt, dan weet jij genoeg. Het zijn namelijk allemaal tekenen dat hij of zij gek op jou is!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten