Laatste nieuws: Robert Pattinson en Suki Waterhouse maken debuut

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop: Maart

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent ook weer een nieuwe horoscoop! Hoe zal het gaan met je persoonlijke ontwikkeling, met je liefdesleven en wat brengt het nieuwe jaar? Check het antwoord op al deze vragen in jouw horoscoop!

Ram – 21 maart t/m 19 april

Sinds enige tijd denk je erover om je leven helemaal om te gooien. Misschien is deze tijd wel het geschikte moment daarvoor. Laat je door andere niet tegenhouden van wat jij wilt gaan doen. Dit is jouw moment en jij bepaalt!

Stier – 20 april t/m 20 mei

Vaak laat jij je leiden door je verstand, maar luister ook eens een keer naar je hart en intuïtie. Wees vooral niet bang om je emoties te tonen naar anderen. Zoek steun bij degenen waar jij je veilig bij voelt.

Tweelingen – 21 mei t/m 20 juni

Blijf positief en denk aan het heerlijke lenteweer dat eraan zit te komen. Denk goed na over de grote beslissingen die jouw kant op komen. In de liefde kun je voor een teleurstelling komen te staan, maar misschien is het wel beter zo!

Kreeft – 22 juni t/m 21 juli

Raak niet in paniek van onverwachtse gebeurtenissen in je leven. Leef en relax een beetje! Sta open voor nieuwe avonturen die jouw kant op komen, maar vergeet niet om ook wat tijd voor jezelf te nemen en bij te komen.

Leeuw – 22 juli t/m 22 augustus

De afgelopen tijd maak jij je druk om de kleinste dingen. Maak je niet zoveel zorgen, luister naar je gevoel en dan komt alles goed. Maak wat tijd voor jezelf vrij en neem rust om bij te komen van de drukte. You deserve it!

Maagd – 23 augustus t/m 23 september

Het zal een  periode vol ups en downs worden… Er zullen grote veranderingen jouw kant opkomwn. Hier zul je af en toe moeite mee hebben, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Je inspanningen zullen beloond worden!

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Je loopt vaak weg voor conflicten en wilt liever de vrede bewaren. Maar pas op dat je geen ruzie krijgt met jezelf. Blijf je hart volgen, maar laat je hoofd niet achterwege bij het maken van grote beslissingen.  

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Je hebt af en toe de neiging om je onzekerheid te verbergen achter een masker van zelfverzekerheid. Probeer deze periode meer van jezelf te laten zien en vooral in het gezelschap van mensen waar je close mee bent. In de liefde zou dit nog wel eens deuren kunnen openen!

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Jij moet deze periode lekker relaxen! Even een stapje terug doen en nadenken over wat je met je leven wilt doen. Of het nou om werk, liefde of vriendschap gaat, neem je tijd en maak geen overhaaste beslissingen.

Steenbok – 22 december t/m 19 januari

Haal al je zorgen weg en begin aan een frisse start. De lente staat voor de deur en jij kunt nu gaan shinen! Besteed deze maand extra aandacht aan je partner en ga samen leuke dingen doen.

Waterman – 20 januari t/m 18 februari

Jij hebt vlinders in je buik! En die kunnen wel voor wat onrust zorgen, maar geen paniek! De liefde hangt in de lucht. Zorg er alleen voor dat je niet verblind wordt door die liefde en laat niet over je heen lopen.

Vissen – 19 februari t/m 20 maart

Laat je angst en twijfels los! Klaar voor een nieuw avontuur, laat de vroege lentezon binnen en de donkere tijden achter je. Geloof in jezelf en vertrouw op wat je kan. Luister goed naar je eigen lichaam en neem waar nodig rust. Laat de liefde toe in je leven en wie weet ontmoet jij je prins op het witte paard.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten