Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

In de spotlight: Anson Seabra

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Anson Seabra

Deze artiest heeft het inmiddels al ver geschopt. Via TikTok kwamen veel mensen achter zijn talent. Zijn nummers gingen op z’n zachts gezegd viral en zo kwam de wereld achter zijn prachtige stem. Hij uploadde zijn eerste track op YouTube met de titel ‘Broken’ in april 2018.

Anson gebruikt het platform eerst voor luchtige video’s, maar toen hij zijn originele tracks aan de app begon te introduceren, realiseerde hij zich de ongelooflijke kracht die TikTok voor makers heeft. En wauw, dat heeft het!

Je zou zijn muzieksmaak kunnen omschrijven als het liefdeskind van Ruth B’s “Lost Boy” en Lewis Capaldi’s stem. De dromerige nummers bevatten teksten die zijn geïnspireerd op volksverhalen, waaronder Robin Hood en Alice in Wonderland. Zijn kenmerkende geluid is precies wat je zou verwachten bij deze sprookjesfilms. Misschien is dit het ultieme doel van Seabra, volgens zijn Tweet, “op een dag zullen ze mij uitkiezen om de soundtrack van de trollenfilm te doen.”

Zijn nummer Robin Hood heeft inmiddels al meer dan 62 miljoen streams op Spotify bereikt. Ook zijn andere nummers gaan goed. Ook zijn singles ‘That’s Us’, ‘Trying My Best’ en ‘Welcome to Wonderland’ gaan over de 50 miljoen streams. Wauw!

Begin maart kwam zijn laatste single ‘It’s raining, it’s pouring’ uit. En paar weken geleden kwam daarvan ook de muziekvideo van uit.

Ben jij al fan?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten