Laatste nieuws: Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Bankzitters

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Bankzitters!

Dat je ze niet kent lijkt ons heel sterk. Ze zijn beste vrienden, wonen met z’n allen in een huis en werken ook nog eens samen. Bankzitters is een YouTube-kanaal maar maakt daarnaast ook nog eens muziek. Het is in 2017 opgericht door een groep met zeven leden. Vijf daarvan, Koen van Heest, Matthyas het Lam, Raoul de Graaf, Robbie van de Graaf en Milo ter Reegen bleven bij elkaar. In 2019 won de groep zelfs een Veed Award in de categorie Beste Nieuwkomer.

“Maar wat doen ze in de spotlight als ze alleen maar YouTube video’s maken”, horen we je denken. Naast twee video’s per week uploaden maken de mannen ook muziek. Zo kwamen ze twee maanden geleden met de hit ‘Stapelgek’. Niet alleen Bankzitters-fans waren enthousiast nee, het nummer stond zelfs dagen lang in de top 50 van Nederland. Wow!

Milo, Robbie, Matthyas, Raoul en Koen hebben momenteel het hardst groeiende YouTube-kanaal van Nederland, en dat is niet zomaar iets.

Stapelgek was niet het eerste nummer dat de mannen hebben gemaakt. Ook de nummers ‘NIKS’ en ‘Eenzaam’ kwamen in 2019 uit en werden goed ontvangen. Hun Carnavalskraker ‘Zuipen tot we kruipen’ werd ook een enorme hit. In het verleden kwamen er ook nogal wat zogenaamde ‘disstracks’ voorbij.

Ook los van elkaar komt er soms een nummertje of twee uit. Zo bracht Koen ‘Geen Cartier’ uit en haalde binnen no time één miljoen weergaven. De rest zat ook zeker niet stil. Check al hun muziek op YouTube en Spotify!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten