Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

In de spotlight: Bebe Rexha

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Bebe Rexha

Bebe was de leadzangeres van de band Black Cards maar ging uiteindelijk toch voor een solo carrière. In 2013 tekende Rexha bij Warner Bros. Records. Ze brak door als songwriter door haar medewerking aan The Monster van Eminem en Rihanna. Vervolgens had ze als zangeres meerdere hits in samenwerking met andere artiesten, waarvan In the Name of Love met Martin Garrix de grootste was.

In 2017 kwam de single Back to you uit samen met Louis Tomlinson, voormalig lid van One Direction. Later dat jaar nam ze de plaat Meant to be op, samen met het countryduo Florida Georgia Line. De single staat op haar debuutalbum Expectations die in juni 2018 uitkwam. De single I’m a Mess werd de grootste hit van het album.

In 2019 werd de zangeres zelfs genomineerd voor een Grammy, wow! Ze omschrijft haar muziek als R&B en ritmische pop, met veel throwback-elementen. Ze werd geïnspireerd door veel oude Timbaland-dingen en bracht ook de 00’s terug op sommige platen.

Rexha heeft vaker uitgesproken voorstander van de LGBTQ + -gemeenschap te zijn en heeft haar eigen seksualiteit omschreven als gender fluid. Op 15 april 2019 onthulde Rexha dat ze een bipolaire stoornis heeft.

Wist je dat..

  1. Bebe als kind heeft opgetreden bij de Grammy’s? Wow?!
  2. ze in het voorprogramma heeft gestaan van Nick Jonas, Ellie Goulding, Bruno Mars en Katy Perry?
  3. Coldplay, the Cranberries, Lauryn Hill, Bob Marley, Madonna, Blondie, Alanis Morissette, en Kanye West haar grote inspiratie bronnen zijn?


Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten