Laatste nieuws: Charlie Puth heeft een vriendin

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

In de spotlight: Bens

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien niet zo goed kent, of meer van af wilt weten. Deze week de tofste artiest van dit moment: Bens

De echte naam van Bens is Benito. Benito is 19 jaar en komt uit Almere. Hij is sinds twee jaar volop bezig met het maken van muziek en het afgelopen jaar is dat echt serieus geworden. Benito maakt rapmuziek en heeft een platencontract bij Boefmusic. Voordat Bens het mega populaire nummer ‘Spinnin’ maakte had hij zelf nog zes eigen gemaakte nummers geschreven. Daarvan kwam in 2021 zijn eerste single ‘I Know’ uit en is nu al meer dan twee miljoen keer beluisterd.

De Canadese TikTokker Connor Price heeft miljoenen volgers. In zijn TikTok serie ‘Spin the Globe’ werkt hij samen met verschillende artiesten uit verschillende landen. Dit doet hij door een wereldbol te draaien, en met zijn vinger te wijzen op een willekeurig land in de wereld. Na zijn vorige samenwerking met Killa uit Zambia, landde in oktober zijn vinger op Nederland. Hij ging op zoek naar opkomende artiesten uit Nederland. Op deze manier vond hij Bens. Hij stuurde Bens een beat, en gaf hem 48 uur om hier een rap op te maken. Hieruit ontstond het nummer ‘Spinnin’. Inmiddels heeft deze TikTok 3,9 Miljoen likes en 25 miljoen views.

Inmiddels gaat Bens super hard met zijn nummer ‘Spinnin’ samen met Connor Price. Zo stond hij in de eerste week op nummer 3 in de Amerikaanse hitlijst, met 2 miljoen streams. Nu heeft dit nummer al bijna 7 miljoen streams. Op Spotify groeide zijn maandelijkse luisteraars van 25.0000 naar 1,4 miljoen. Ook groeide zijn TikTok account van 1200 naar 260.000 volgers! Wow.

Bens gaat alleen maar harder groeien en gaat nog veel meer muziek maken. Wie wil jij volgende keer in de spotlight? Laat het hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten