Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Cate Canning

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Cate Canning!

Deze 21-jarige zangeres heeft veel van haar fame te danken aan TikTok. Ze ging mega viral en de wereld ontdekte haar. In november 2020 bracht ze haar nummer ‘Can’t Wait To Be Pretty’ uit. Dit nummer haalden meer dan een miljoen views op TikTok en meer dan 400 000 likes. Het nummer gaat over het ‘ideale lichaam’ en het haten van je eigen. Ze vertelt op een hele mooie manier hoe sommige meisjes altijd wachten met ‘leven’ totdat ze eindelijk hun ‘dream body’ hebben bereikt. Ze praat voor een heleboel vrouwen die zich hetzelfde voelen en zich ook goed kunnen verplaatsen in de woorden en lyrics.

But I expect the worst from everyone
‘Cause I don’t think I’m what they want
I know that I should just shut up

Haar nieuwe single ‘Groupie’ verscheen op 10 maart. Deze Canadees is volle bak bezig met nieuwe muziek maken en dat doet ze dan ook graag. Onder de post waarin ze het nummer aankondigt zegt ze: “thank you so much for caring about this song & me – i can’t believe it’s OUT!!”

Cate begon haar muziekcarrière op de middelbare school als leadsinger van een band. Na de middelbare school verhuisde Cate naar Vancouver en begon ze regelmatig te reizen langs de westkust te maken voor songwriting-sessies in Los Angeles. Tijdens een van die sessies ontmoette Cate collega-artiest Cian Ducrot, die vervolgens Cate’s eerste EP Love, ‘The Madness’, produceerde.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten