Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Coin

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Coin!

Coin is een Amerikaanse indie-popband. In 2012 is de band opgericht in Nashville, Tennessee. Deze ban bestond uit Chase Lawrence (leadzanger en synthesizer), Ryan Winnen (drum), Joe Memmel (lead gitaar en backing vocals) en Zach Dyke ( bassist). Chase, Joe en Zach waren studenten aan de Belmont University in Nashville. The band nam een aantal nummers op op de universiteit zodat ze die naar promotors konden sturen en zo geboekt konden worden voor live events. In 2012 brachten ze hun eerste EP uit, ‘Saturdays’ en in 2013 ‘1992’. 

In 2015 brachten ze het nummer ‘Run’ uit, die veel positieve reviews kreeg. Halverwege dat jaar kwam het zelf getitelde album uit. In 2016 behaalde de band succes met het nummer ‘Talk Too Much’. Het nummer ‘How Will You Know If You Never Try’ werd in 2017 uitgebracht en werd de eerste hit die in de Billboard’s Alternative Songs chart stond. 

In 2018 verliet Zach Dyke de band en nam Matt Martin zijn plek in. Het meest recente album van de band is uitgekomen op 21 februari 2020. ‘Dreamland’ is het derde album van de band en dat zou ook de naam zijn van de tour die de band in 2020 door Amerika zou doen. In Europa zouden ze het voorprogramma zijn van de band ‘5 Seconds Of Summer’. Dit kon door de COVID-19 uitbraak helaas niet doorgaan. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten