Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

In de spotlight: Eddie Benjamin

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Eddie Benjamin

Eddie Benjamin heeft nu al een paar nummers op zijn naam staan. Hij is een Australische zanger, songwriter en bassist. Hij is in Australië bekend geworden bij de band ‘Haze Trio’. Maar in 2020 kwam hij met zijn eerste eigen single. Zijn meest recente nummer heet weatherman.

Misschien herken je de artiest wel van iets, en dat kan kloppen! Hij is namelijk ook het vriendje van Maddie Ziegler. De twee zijn sinds 2019 samen en lijken nog lang niet met elkaar klaar te zijn!

Wist je dat hij al schrijver en producer was voor verschillende grote artiesten? Denk aan Meghan Trainor, Earth Wind & Fire en Shawn Mendes! Hij is zelfs ook meegegaan op tour met Justin Bieber!

Eddie is ook een echte liefhebber van watersporten, hij woonde namelijk bij het strand vroeger. Hier was hij altijd te vinden want hij surfde veel. Hoe leuk is dat?!

Optreden en performen zit zeker in de familie. Zijn moeder is namelijk een choreograaf. Ze zullen samen een goed team vormen voor zijn optredens.

De zanger heeft ook een liedje gemaakt met Sia, genaamd ‘Diamond Eyes.’ En zijn vriendin Maddie is de echte danseres van Sia. Je hebt haar misschien al wel voorbij zien komen in een aantal videoclips.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten