Laatste nieuws: Tjitske deelt BTS Gooische Vrouwen 

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Gunnar Gehl

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat.. Gunnar Gehl

Gunnar Gehl is een Amerikaanse singer-songwriter. Hij bracht zijn debuutsingle “Ocean Blue” uit in oktober 2018. Daarnast was Gehl ook nog eens de openingsact van PrettyMuchs in de North American Funktion Tour.

Hij begon zijn muziekcarrière met spelen in lokale bands en als soloartiest. Later nam hij op in een plaatselijke studio waar hij andere artiesten ontmoette, waaronder PrettyMuch. Ook zingt hij veel covers, en niet van zomaar artiesten. Hij zingt covers van Shawn Mendes, Justin Bieber, Khalid, Billie Eilish en Juice Wrld. Hij is van plan meer covers uit te brengen van deze artiesten en ook andere artiesten zoals Why Don’t We en Harry Styles.

Op Instagram gaat de 20-jarige zanger ook lekker. Daar heeft ie al meer dan 170duizend fans op verzameld.

Van kleins af aan, wilde hij al artiest worden. 

“Ik wilde altijd al een rockster zijn. Ik ben opgegroeid met bewondering voor John Mayer, maar ik heb ook gezien hoe Justin Bieber is uitgeroeid tot een enorme pop ster. Zelfs One Direction killed it. Er is een foto van mij en mijn eerste gitaar en ik denk dat dat het moment was dat ik toen bedacht dat ik dit altijd wilde doen. Ik heb het voor mijn verjaardag gekregen en ik denk dat het daar is begonnen. Ik ben de muziek in gegaan, omdat het gevoel wat ik kreeg van het luisteren van muziek en de mogelijkheid om anderen te inspireren en mensen dingen laten voelen, dat is iets wat ik altijd wilde doen. Als ik sad ben, wil ik naar sad muziek luisteren, of juist naar vrolijke muziek om mijn stemming om te draaien. Het is zo bizar hoe iemand anders zijn tekst je zo kan aanspreken, alsof het voor jou geschreven is. Ik wilde de persoon zijn die dat deed. Ik wilde eerlijk zijn en mezelf en mensen kunnen helpen met de muziek die ik maak en ik hoop dat ik dit in de toekomst nog mag doen. Ik wil mijn muziek delen met zoveel mogelijk mensen en in grote zalen spelen, maar ik wil nog steeds mezelf kunnen zijn”.

Als Gunnar een liedje mocht kiezen wat hij geschreven zou hebben, is dat voor hem een moeilijke keuze: “Er zijn zoveel liedjes waarvan ik zou willen dat ik ze geschreven zou hebben. Het nummer van Justin Bieber en Chris Brown is geweldig, maar er zijn ook een paar Camila Cabello songs die te ge zijn. There Is Nothing Holding Me Back van Shawn Mendes is ook echt te gek”.

Een toekomstige samenwerking met Camila Cabello zit er misschien wel in. “Ik zou het te gek vinden om met Camilla samen te werken. Maar er zijn zoveel mensen waar ik samen mee zou willen werken. Dua Lipa is ook te gek, of Tate McRae. Ik vind het vooral heel leuk om twee verschillende stijlen bij elkaar te brengen. We doen allemaal hetzelfde, maar iedereen op zijn eigen manier en ik denk dat het heel vet is om te zien wat er uit zo’n samenwerking komt.”

Een verborgen talent van Gunnar?

“Ik kan heel goed eten vangen met mijn mond als iemand het op gooit. En ik vind zelf dat ik goed ben in het doen van een accent.” LOL!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten