Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

In de spotlight: Jesse Hoefnagels

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat…Jesse Hoefnagels!

Een grote kans dat je deze artiest en online-ster wel eens voorbij hebt zien komen. Niet? Kom dan onder die steen vandaan! Jesse is geboren op 19 september 2001 en brak door met zijn Youtube-kanaal. Hij doet niet alleen YouTube, nee! Hij is ook druk bezig met zijn muziek. 

Jesse maakt al sinds 2014 YouTube-video’s. Met een goede 385K abonnees onder zijn naam kun je hem ongetwijfeld een grote YouTuber noemen. Hij maakt comedy video’s maar focust zich sinds een paar jaar ook op zijn muziek. In 2018 dropte hij zijn single ‘Tram 23’ waarna hij steeds meer muziek ging maken. Inmiddels heeft hij meer dan 45.000 maandelijkse luisteraars op Spotify. In 2020 dropte hij onder andere zijn album ‘Glitchway’. Op het 11 tracks tellende album zijn onder andere Brainpower en Gers Pardoel te horen. Het album is te beluisteren via Spotify, Apple Music en YouTube. Check Glitchway hieronder!

Over Glitchway gesproken; zijn kledingmerk. Jesse heeft een goed gevoel voor fashion en onderscheidt zich dan ook van de rest met zijn Instagram-foto’s en outfits. Hij richtte in 2020 zijn eigen kledingmerk op. 

Door de jaren heen heeft Jesse een heleboel collabs met verschillende YouTubers gehad. Onder andere Enzo en Milan Knol, Bram Krikke en ook Don de Jong zijn te spotten op Jesse’s YouTube-kanaal. Hij gaat lekker dus.

Jesse maakt dus muziek, maar dat is niet alles. Hij staat ook bekend om zijn disstracks. In de verschillende disstracks op zijn YouTube-kanaal maar op ook zijn Instagram, zet hij een handje vol YouTubers en zogenaamde ‘influencers’ goed op hun plek. 

Voirge week bracht hij ook nog eens een podcast uit. De eerste aflevering kwam vorige week dinsdag online op Spotify. In de nieuwste podcast, genaamd Uitgesproken, nemen Jesse en Brand van Remmen je mee in gesprekken die eigenlijk nooit aan een einde komen. Dylan Haegens is de eerste gast.

We gaan hoe dan ook nog veel van Jesse horen. Benieuwd naar zijn kledingmerk? Check dan @glitchwaycompany op Instagram!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten