Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Olivia O'Brien

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Oliva O’Brien!

Olivia O’Brien is een 20 jarige Amerikaanse singer-songwriter. Ze is geboren in Thousand Oaks in Californië. Ze is begonnen met zingen toen ze nog maar zeven jaar oud was. Ze heeft zich zelf leren piano en gitaar spelen.

Carriere

Vanaf 2014 plaatst ze al verschillende covers van bekende nummers zoals Put Your Records On (Corinne Bailey Rae), Take Me Home (Cash Cash) en Flaws (Bastille).

In 2016 brak ze door met de hit ‘I Hate U, I Love U’ in samenwerking met Gnash. Dit nummer stond op het debuut album van Gnash. Gnash had Olivia benaderd met de vraag of zij hem een van haar eigen liedjes kon toe sturen. Olivia stuurde een voice memo van ‘I Hate U, I Love You’ en hij vroeg of ze langs wilde komen in de studio om het nummer op te nemen.

Vanaf dat moment kreeg haar carrière een boost. In februari 2017, bracht Olivia ze haar eigen single ‘Empty’ uit. In 2018 heeft ze ook samen met Jack & Jack het nummer Beg (Acoustic) naar buiten gebracht. In 2019 kwam haar debuutalbum uit.

Girlpower

Voor een beetje girlpower kan je ook wel bij Olivia terecht. Luister naar haar nummer Josslyn en het voelt alsof je de hele wereld aan kan. Love Trouble? We don’t know her! Het nummer ging viraal op TikTok met een eigen dansje. Olivia zelf, maar ook Addison Rae hebben meerdere TikTok’s gemaakt op het nummer.

Wie wil jij dat we de volgende keer in de spotlight zetten? Laat het hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten