Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

In de spotlight: Reuben Gray

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Reuben Gray. 

Reuben Gray is geboren op 23 december 2000 en hij komt uit Engeland. Hij is een van vier kinderen, waaronder zijn tweelingzus Hermoine. De 19-jarige singer-songwriter is vooral bekend van Britan’s Got Talent. Hierin blies hij de jury omver met zijn zelfgeschreven nummer. Toen Reuben zeven is hij begonnen met het nemen van pianolessen. Toen hij tien was, is hij begonnen met het maken van eigen muziek. Naast de piano speelt hij ook saxofoon en gitaar. 

Op YouTube plaatst Reuben video’s van covers en zijn eigen nummers. Hij heeft inmiddels al 86,5k abbonees en gaat als een speer. De lyric video van zijn video ‘Lifeline’ is inmiddels meer dan 146.000 keer bekeken. Op Spotify is de single al meer dan 1, miljoen keer beluisterd en is hiermee zijn meest beluisterde nummer. Zijn eerste nummer ‘Till the Lights Go Out’ is inmiddels meer dan een miljoen keer beluisterd. ‘Hallucinations’, ‘IDWBC’, ‘Temptation’, volgen de lijst op.

Lifeline

In 2017 was Reuben te zien bij Britain’s Got Talent. Hierin zingt hij zijn nummer ‘Lifeline’ die hij als excuus aan zijn vriendin heeft geschreven. Voor zijn optreden vertelde hij dat hij haar niet helemaal goed had behandeld. Het liedje is om sorry te zeggen. Het nummer is officieel als single uitgekomen op 18 september 2020 en is een echte hit. Ook op TikTok slaat het nummer nu erg goed aan. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten