Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Ruben Annink

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Ruben Annink!

De 21-jarige Ruben Annink, ook wel Ruben Moolhuizen is een Nederlands singer-songwriter. In 2012 nam hij deel aan het eerste seizoen van The Voice Kids, maar kwam helaas niet door de battles. In 2015 was hij een van de kandidaten in het vierde seizoen van De beste singer-songwriter. Hierin stond hij in de finale maar deze verloor hij.

De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B. Op 22 mei 2015 was Annink samen met Ali B te gast in De Wereld Draait Door. Hier zong Ali B onder begeleiding van Annink “Terwijl jullie nog bij me zijn”, een ode aan zijn twee kinderen.

In 2016 ging Ruben erg lekker. In dit jaar bracht hij samen met rapper Jonna Fraser en dj en vlogger Monica Geuze een single uit: Nu of Nooit. In datzelfde jaar maakte Annink de titelsong van Angry Birds: De Film.

Tegenwoordig is Ruben volop bezig met nieuwe muzieke uitbrengen. Zo kwam begin van deze maand zijn single Duizend Stukken uit. Ook andere nummers als Wat Heb Je Nou Gedaan en Dat Het Morgen Lukt doen het goed. Zijn verbroken relatie leverde hem de inspiratie op voor de single Wat Heb Je Nou Gedaan.

Ben jij al fan?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten