Laatste nieuws: Olivia Colman keert niet terug in nieuw seizoen Heartstopper

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: S10

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog net wat beter kunt leren kennen. Deze week is dat… S10!

Stien den Hollander is 21 jaar oud en is geboren op 8 november 2000 in Abbekerke. Stien heeft haar artiesten naam gekregen door een skater in Turijn. “Jaren geleden was ik verliefd op een skater en die heeft me mijn rappernaam gegeven. Hij noemde me S10.”

Stien begon op haar slaapkamer met muziek maken. Toen ze 17 jaar oud was, tekende ze in januari 2018 bij het Nederlandse hiphoplabel Noah’s Ark. Daar had ze de kans om haar debuutalbum ‘Snowsniper’ uit te brengen. Dit album bestaat uit het genre Nederhop. Den Hollander wordt geprezen om haar gewaagde en eerlijke teksten over haar persoonlijke psychische problemen; zelf werd zij in het verleden opgenomen in een kliniek wegens depressie en psychoses.

In 2021 brak de zangeres in Nederland door met liedjes als ‘Adem je in’ en ‘Schaduw’. Ze vertelde dat jaar dat ze mee wilde doen aan het Eurovisiesongfestival. Op 3 maart Op 3 maart 2022 presenteerde ze ‘De diepte’, het nummer waar ze het avontuur mee aan zou gaan. Ze bracht het voor het eerst live ten gehore bij het televisieprogramma ‘Matthijs gaat door’. Het is voor het eerst sinds 2010 dat er weer in het Nederlands wordt gezongen op het festival. ‘De Diepte’ gaat over donkere dagen en angsten waar Stien mee kampte. Op de grote finale in Turijn eindigde ze op de elfde plek.

Stien komt op 28 oktober met een nieuw album. ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ heet het. Op de dag dat het album uitkomt vindt er een exclusieve release-show plaats in de Arminius Kerk in Rotterdam. De kaarten voor deze show waren binnen 1 minuut uitverkocht. Den Hollander gaat op 28 april 2023 ook optreden in de AFAS Live.

Feitjes van S10

  • Stien heeft meegedaan aan ‘Taarten van Abel.’
  • Ze heeft artiest Yungblood geïnterviewd voor Digster
  • Ze is bang voor vogels
  • Heeft muziek gemaakt voor het tweede seizoen van Mocro Maffia

Wie wil jij dat we de volgende keer in de spotlight zetten? Laat het hieronder weten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten