Laatste nieuws: Joe Jonas bevestigt nieuwe romance met publiekelijke kus

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

In de spotlight: The Driver Era

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… The Driver Era!

The Driver Era bestaat uit de broers Ross and Rocky Lynch. Samen maken ze al jaren muziek. Met de andere broers en zus zaten de twee eerder al in de band R5. The Driver Era ontstond in 2018, nadat R5 stopte.

Ross & Rocky Lynch

Ross is de op een na jongste uit een gezin van vijf kinderen. De meeste zullen Ross Lynch kennen van zijn rol in de Disney serie ‘Austin & Ally’. In de serie zie je hoe de relatie tussen hen en de andere vrienden verder groeit. Naast ‘Austin & Ally’ heeft Ross nog meer acteerwerk gedaan. Zo was hij te zien in ‘Teen Beach Movie’, ‘Chilling Adventures Of Sabrina’, ‘Status Update’ en nog een aantal films en series. 

Het acteren heeft Ross ook bij zijn huidige vriendin gebracht. Door de serie ‘Chilling Adventures Of Sabrina’ heeft hij namelijk zijn vriendin Jaz Sinclair ontmoet.  Het schijnt zo te zijn dat het koppel al bij elkaar is sinds april 2018.

Rocky is de 1 jaar oudere broer van Ross. Net als hem, heeft Rocky in een film gespeeld: Tom Sawyer. Deze film kwam uit in 1973. Rocky heeft zijn boers Ross en Riker gitaar leren spelen. Dat is hoe ze samen muziek begonnen te maken. 

R5

R5 is begonnen als band in 2009. De band bestond uit Riker, Rocky Ross en Rydel Lynch en Ellingtion Ratliff. In 2018 kondigde de band aan dat ze tijdelijk zouden stoppen om hun eigen ding te doen. Riker had zijn eigen talkshow, Rydel was druk bezig met haar YouTubekanaal en kledinglijn. Ross en Rocky zijn toen verder gegaan met muziek maken onder de naam The Driver Era. Riker, Rydel en Ellington zijn tijdens de live shows wel een deel van The Driver Era. 

The Driver Era

The Driver Era is heel verschillend in de stijl van muziek. De broers willen muziek maken wat ze zelf leuk vinden. Van stilistisch onvoorspelbare pop tor muziek voor een romantische situatie. The Driver Era heeft voor iedereen wel iets! The Driver Era zou in 2020 naar Nederland komen voor een concert, maar door de huidige situatie is deze helaas verplaatst. De nieuwe datum voor het concert is 13 mei 2021

Het meest recente nummer wat ze hebben uitgebracht is ‘Fade’. Het nummer is uitgebracht op 25 september 2020

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten