Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Wallows

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Wallows!

Wallows is een Amerikaanse alternatieve rock band die bestaat uit Dylan Minnette, Braeden Lemasters en Cole Preston. De band kwam bij elkaar in 2017 en brachten als eerste de single ‘Pleaser’ uit. Deze bereikte nummer 2 in de Spotify Global Viral 50 chart. In 2018 tekende de band bij het label Atlantic Records. Het debuutalbum ’Nothing Happens’ kwam uit in 2019 en bevat het nummer ‘Are You Bored Yet’. 

Are You Bored Yet

Het nummer ‘Are You Bored yet’ was in samenwerking met Clairo. In 2020 werd het nummer vooral veel gebruikt voor video’s op TikTok. Het nummer is in Canada en in Amerika platinum. En in Australië zelfs gold! Dit is het enige nummer van de band die gold en platinum is gegaan. Op Spotify is dit het meest gestreamde nummer met meer dan 260 miljoen streams. 

Dylan Minnette

Dylan Minnette is geboren op 29 december 1996 in Amerika en is zowel muzikant als acteur. Vele zullen Dylan waarschijnlijk kennen van zijn rol als Clay Jensen in de serie 13 Reasons Why. In Wallows is Dylan de zanger, ritme gitarist, pianist en basgitarist. 

Braeden Lemasters

Braeden Lemasters is geboren op 27 januari 1996 en hij is een Amerikaanse acteur, muzikant en stem acteur. Zo is hij te zien geweest in een aflevering van Criminal Minds, Grey’s Anatomy en NCIS. In Wallows is Braeden de zanger, lead gitarist en basgitarist.

Cole Preston

Cole Preston is geboren op 9 oktober 1996. In Wallows is Cole de drummer, gitarist, pianist en backing vocals.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten