Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

In de spotlight: Zoe Wees

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Zoe Wees

Zoe Wees is een 19-jarige (!) zangeres uit Duitsland waarvan je haar debuutsingle ‘Control’ vast wel hebt gehoord. Dit nummer haalde in 2020 namelijk de 32e plek in de Nederlandse top 40 en in de Vlaamse Ultratop 50 de 14e plek.

In het nummer verwerkt Zoe haar persoonlijke ervaring met Epilepsie. Door haar Epilepsie voelde Zoe zich namelijk depressief, hopeloos en buitengesloten. Het nummer is ook een eerbetoon aan haar muziekdocent bij wie ze veel steun heeft kunnen vinden en daarnaast is deze docent nu ook haar manager.

Bekijk hieronder de videoclip die bij dit nummer hoort.

Een kleine funfact over Zoe is dat ze in 2017 ook mee heeft gedaan aan The Voice Kids. Ze kreeg van de enige echte Ed Sheeran een groot compliment maar werd helaas uitgeschakeld in de derde ronde.

Zoe heeft momenteel 10 nummers op haar Spotify account staan en bracht 13 augustus nog een nummer uit samen met Kygo, ‘Love Me Now’. Super vet dus!

Wij weten zeker dat Zoe het ver gaat schoppen, ze is onwijs goed bezig en dat op zo’n jonge leeftijd! Wij zijn in ieder geval fan, jij ook?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten