Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Quinn XCII

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Quinn XCII

Quinn XCII, wiens echte naam Mikael Temrowski luidt, is een Amerikaanse singer-songwriter uit Detroit. De 29-jarige singer-songwriter maakt voornamelijk pop en hip-hop muziek. Quinn XCII is in 2011 begonnen met muziek maken en schrijven van muziek op de Michigan State University. Hij was toen tweedejaars student. In het begin focuste Quinn XCII zich voornamelijk op rap.

Leuk weetje: Quinn XCII leerde zijn huidige producer al op de basisschool kennen! Het is een hele goede vriend van hem.

In de loop der jaren is de genre van de singer-songwriter veranderd. Quinn XCII is steeds meer gaan zingen en heeft in 2015 zijn eerste debuut EP gereleased; “Change of Scenery”.

Een EP zit tussen een single en album in. Het bevat te veel nummers voor een single en te weinig voor een album.

De EP bevat 5 nummers, waaronder dit er een is:

Ondertussen gaat het erg goed met de Singer-songwriter. Hij heeft op Spotify meer dan 8.9 miljoen luisteraars per maand en op Instagram meer dan 265.000 volgers. Vinden jullie hem ook niet cute op de foto hieronder?

Quinn XCII is volop bezig met het uitbrengen van nieuwe muziek. Zijn laatste album dat is uitgekomen is “Change of Scenery II”. Zoals je kan lezen is het vernoemd naar zijn allereerste EP die hij uitbracht in 2015. Dit album is op 5 maart 2021 uitgekomen. Het album bevat 12 nummers. Hiervan zijn drie nummers in samenwerking met andere artiesten. Het meest beluisterde nummer uit dit album is “Stay Next To Me (with Chelsea Cutler)”.

Ben jij nou ook helemaal nieuwsgierig geworden naar deze toffe artiest? Luister hieronder Quinn XCII zijn beste nummers!

Wij zijn al helemaal fan van Quinn XCII. Jij ook?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten