Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Nieuwjaars outfits van je fave celeb

Geloof jij het al? 2019 is bijna voorbij! Om het jaar goed af te sluiten moet je er op new years eve natuurlijk flawless uitzien. Wil jij eruitzien als een van je favoriete celebs? Check dan deze outfits!

#1. Verkleed party

Heb jij een verkleedfeestje? Dan heb je plenty of choice. Op deze foto spot je namelijk niet alleen Taylor Swift maar ook Gigi Hadid en Blake Lively. Ga jij als Ariel, Mary Poppins of misschien wel Assepoester?

#2. Glamorous like Kylie

Ga jij toch liever voor een glamorous look? Check dan deze look van de voormalige besties Kylie Jenner en Jordyn Woods.

#3. 2020 is roze

Hailey Bieber startte het jaar 2019 niet alleen met een leuke outfit, maar ook met roze haar. Is dat helemaal jouw ding? Kijk dan naar de new years post van dit knappe model.

#4. Matchy

Ga jij het nieuwe jaar in met al je besties? Hoé leuk is het dan om op elkaar afgestemd te kleden? Dat deden de girls van band Fifth Harmony in 2018 ook. #girlpower

#5. Don’t worry, be purple

Schattige jurkjes en kostuums? Niks voor jou. Jij pakt het veel liever groter aan, net als Bella Thorne.

#6. Comfy het nieuwe jaar in

Naast feesten en gourmetten is er met nieuw jaar bijna altijd wel tijd voor spelletjes. In je kloffie op de bank met je familie, vrienden of liefde. Ook Priyanka houdt van relaxen. Zij vierde haar nieuw jaar samen met haar liefde Nick Jonas in Zwitserland!

#7. Dress time

Korte rokjes en jurkjes zijn niet voor iedereen gemaakt. Van lange jurken geniet daarintegen iedereen weleens. Zo ook mama Jenner. Met een luipaard jurk start jij je 2020 mega vurig!

#8. In het groen 2019 verlaten

Kendall Jenner is natuurlijk niet te vergeten in dit lijstje. Zij ging het nieuwe jaar in met een groene outfit keuze. Classy en orginal. Ze koos voor bijpassende oorbellen en oogschaduw. Ga jij voor groen in 2020?

Wij wensen jou een prachtig 2020 met (hopelijk) de outfit van je dromen! See you next year!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten