Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Kaarsen die ruiken naar celebs

Je hebt het misschien wel op TikTok voorbij zien komen: kaarsen die naar celebs ruiken. Vooral de kaars van Harry Styles is een enorme trend geweest. Maar welke was dat ook alweer? En zijn er meer kaarsen die naar celebs ruiken?

.

.

Harry Styles

Thresholds’ Cashmere Vanilla candle moet exact naar ex-One Directionlid Harry Styles ruiken. Het zou dezelfde geur moeten hebben als het luchtje wat Harry altijd gebruikt, Tobacco Vanille van Tom Ford. Biede hebben hints van tonkaboon, cederhout en vanille.

Naast dat er een kaars is die naar de zanger ruikt, is er ook shampoo wat er voor zorgt dat je precies zo ruikt als Harry Styles. Zo ruiken straks jij en je kamer naar Harry Styles. Wie wil dat nou niet?

.

.

.

.

Niall Horan

Ook ex-One Directionlid Niall Horan heeft een kaars die naar hem ruikt: White Barn Pepperd Fuede. De geurkaars zal je kamer heerlijk naar Niall Horan laten ruiken.

.

.

.

.

Draco Malfoy

Het Harry Potter karakter is weer helemaal hot topic op dit moment en daarom mag hij ook niet ontbreken in dit lijstje. De kaars, Mahogany Apple, zou naar hem moeten ruiken.

.

.

.

.

Louis Tomlinson

Ook ex-One Directionlid Louis Tomlinson heeft een kaars die naar hem ruikt. De kaars ruikt naar karamel, tabak en bergamot.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten