Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Kerstnummers van artiesten die je niet mag missen

Dit jaar hebben weer een paar artiesten een kerstnummer uitgebracht. Toch blijven oude kerstnummers ook nog steeds leuk om naar de luisteren. We zetten nieuwe en oude kerstnummers van artiesten op een rijtje om jou afspeellijst aan te vullen en jou kerst met dezelfde gezellige toon, aangevuld met moderne klanken.

Kerstcadeau

Nielson wilde al heel lang een kerstnummer maken, dit jaar heeft die er een uitgebracht. Een lied dat je lekker mee kan zingen!

Last Christmas

Dit nummer van Wham! is al steen oud, maar toch een van de klassiekers. Kerst ontbijt of ’s avonds bij een vuurtje. Dit nummer hoort er zeker bij.

Zet Het Op Je Lijstje

Is het nummer waar BENR dit jaar meekwam. Een nummer die ook niet zo snel uit je hoofd gaat.

Santa Tell Me

Van Ariana Grande kan natuurlijk ook niet in je lijst ontbreken!

Als De Sneeuw Valt

Emma Heesters heeft nog niet zo heel lang geleden Als De Sneeuw Valt. Die eigenlijk altijd leuk is, maar met kerst het net een knus tintje geeft.

It’s Beginning to Look a Lot like Christmas

Staat dit nummer ook altijd aan bij jou aan bij het kerstdiner? Michael Bublé komt elk jaar wel de huiskamer binnen.

Santa, Can’t You Hear Me – Live

Ariana Grande en Kelly Clarkson hebben vorig jaar samen een kerstmis nummer gezongen op live televisie. Het nummer staat nu ook op Spotify. Leuk als je even een pop nummer ertussendoor wilt.

Like It’s Christmas

Dit nummer is van de Jonas Brothers. Een nummer dat je het gevoel geeft, wanneer je buikje vol hebt gegeten na een diner.

All I Want For Christmas Is You

Als laatst kunnen we natuurlijk de kerstkoningin niet vergeten, Mariah Carey. Dit nummer bestaat al heel lang, maar staat elk jaar weer bovenaan in de hitlijsten.

Oh Santa!

Tot slot nog eentje van Mariah. In dit nummer doen Ariana Grande en Jennifer Hudson ook mee. Mariah had twee jaar geleden een kerstspecial gemaakt met allemaal kerstnummers. Ariana en Jennifer mochten ook meedoen!

Genoeg nummers om nog aan je afspeellijst toe te voegen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten