Laatste nieuws: Rico Verhoeven gaat trouwen

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Kledingstijl Harry Styles door de jaren heen

Er is geen ontkennen aan dat Harry Styles zijn kledingstijl door de jaren heen behoorlijk veranderd is. Wij zetten de veranderingen voor je op een rijtje.

In 2010 deed de zanger mee aan de X Factor. Zijn outfit zag er toen heel anders uit dan nu. Baggy jeans waren helemaal in en dan ook nog eens zo laag mogelijk.

In 2011 waren de baggy jeans al een klein beetje de deur uit. De zanger werd vooral gestijld voor fotoshoots, interviews en andere persmomenten die hij had met One Direction. Hieronder was de stijl van 2011 in veel video’s en foto’s zie je dat de hele band in die stijl is gekleed.

In 2012 kwam “bad boy Harry” al iets meer naar voren. De baggy jeans werden ingeruild voor strakkere broeken en Harry droeg vooral veel t-shirts.

2013 bestond veel uit zwarte kleding. De boy had inmiddels een aantal tattoos, zijn haar werd ietsjes langer en One Direction was ontzettend populair. Van sneakers stapte Harry over naar laarsjes, bandana’s kwamen te voorschijn en de stijl was vooral erg simpel.

Het haar van Harry kwam in 2014 tot zijn schouders. Van t-shirts schakelde Harry over naar bloesjes. Op tour droeg de zanger ook veel bandana’s. De kleding van de zanger werd al een stukje uitdagender.

In 2015 stapte Harry naar buiten in een floral suit met een flare broek voor de American Music Awards. Er kwam veel kritiek op de outfits. Waarom zou een jongen zoiets aan willen trekken? Justin Bieber had zichzelf zelfs gephotoshopped in de outfit. Als je het ons vraagt, rockte Harry de outfit. De suits kwamen vooral naar voren bij award shows en zo ook bij het laatste optreden van de X Factor.

In 2016 was Harry een beetje stil. Hij was druk bezig met het maken van zijn album en liet op social media niet veel van zich horen, totdat hij een foto plaatste dat hij zijn haar had afgeknipt! Zijn haar was inmiddels behoorlijk lang geworden en voor het goede doel zei hij gedag tegen zijn haar. De grootste verandering in 2016 qua uiterlijk was voor Harry vooral zijn haar.

Harry Styles zijn solodebuutalbum kwam uit in 2017 en daarbij hoorde ook een tour en videoclips. Hier werd ook duidelijk wat Harry zelf het liefst wilde dragen: suits. De floral suit zagen in 2015 al, maar in 2017 gingen ze ook mee in zijn koffer op tour.

Naast de pakken droeg Harry ook veel pantalons met bloesjes in 2018. Deze waren vaak een beetje doorschijnend. Dit werd afgewisseld met andere pakken en zijn “prince charming” outfits.

In 2019 kwam Harry na een lange stilte met een nieuwe videoclip! Hoewel we in de videoclip van ‘Lights Up’ bijna geen kleding zien, is het wel heel duidelijk wat Harry zijn stijl van 2019 wordt: de pantalon met een blouse. Er waren opnieuw een heleboel variaties van deze outfit.

2020 zou een jaar zijn vol optredens voor Harry, maar helaas kon hij door Corona niet op tour. Maar toch heeft Harry volgens zijn fans “2020 gered”. Harry stond namelijk op de cover van Vogue in een jurk! Hij is ook nog eens de eerste man die in 128 jaar op de cover van het modeblad staat!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten