Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Make-up look: Amandla Stenberg

Deze fantastische actrice kennen we van haar rol als Rue in ‘The Hunger Games’. Ze draagt vaak smokey eye looks waarmee ze de ster van de avond is. Maar deze Amerikaanse beauty is ook ontzettend mooi naturel. In dit artikel laten we je zien hoe je een paar looks van Amandla kunt namaken.

Smokey eye look

Bij deze full make-up look gaan we een hoop producten gebruiken. We beginnen met een laagje foundation aanbrengen, deze brengen we aan over het gehele gezicht. Als je hierdoorheen nog wat oneffenheden ziet, dan kan je deze nog wegwerken met concealer.

Dan gaan we wat bronzer gebruiken voor een bruinere teint, breng dit aan onder je jukbeenderen en onder je kaaklijn. We gaan nu een roze-kleurige blush gebruiken voor op de wangen, dit geeft een schattig effect.

Amandla heeft haar wenkbrauwen wat lichter gemaakt, pak hiervoor een lichtere poeder dan je eigen kleur. Vervolgens gaan we naar de ogen, het prachtplaatje van de look. Gebruik hiervoor een grijze en zwarte oogschaduw. Begin met wat zwarte oogschaduw over het gehele ooglid en treek deze langzaam door naar de zijkant. Probeer een denkbeeldige lijn te trekken als een wing aan de zijkant. Ga dan met de grijze oogschaduw er een beetje overheen en nog een beetje boven aanbrengen richting de wenkbrauwen. Pak dan een klein kwastje en de zwrate oogschaduw en breng deze aan onder je ogen bij je onderste wimpers. Gebruik dan nog een laagje mascara.

Ten slot gebruiken we een lipliner en een lipgloss, deze allebei in een nudekleur.  Dan is je smokey eye look af! Je bent nu helemaal klaar voor je feestje!

Natural look

De actrice draagt ook vaak weinig tot geen make-up, deze looks zijn natuurlijk veel sneller om te maken. Maar je rockt deze looks sowieso!

We beginnen met een concealer om de oneffenheden weg te werken. Gebruik dit bijv. op je wallen, puistjes en littekens.

Met een beetje blush breng je al gauw wat kleur aan je gezicht en ziet er ook natuurlijk uit. Dit doe je op je wangen en neus zodat het ‘sunburned’ oogt.

Amanda heeft bij deze look geen kleur toegevoegd aan de wenknbrauwen, als jij dit wel wilt is dit ook prima, maar houd het wel natuurlijk. Voor de wenkbrauwen gebruiken we een brow soap, met dit product blijven je wenkbrauwen de hele dag op hun plek zitten.

Om toch nog iets op je wimpers te doen, kan je een doorzichtige wenkbrauw/wimper gel gebruiken, Deze zie je niet zitten maar geeft toch nog een beetje volume.

Als laatst gebruiken we een lippenbalsem om de lippen te hydrateren en om een lichte glow te hebben. Nu ben je ready to go!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten