Laatste nieuws: Hier begon de 'Fame' van de Kardashians

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Make-up look: Ariana Grande

Dat Ariana Grande een liefhebster is van make-up is geen geheim. Haar make-up zit altijd on point en de zangeres heeft vorig jaar zelfs haar eigen make-up merk ‘R.E.M’ gelanceerd. Wil jij Ariana’s make-up secretsweten? Lees dan snel verder! Thank us, next. 

Als je fan bent van Ariana Grande (wie niet?!), dan weet je dat de zangeres een standaard beauty-look heeft. Als kapsel kun je verwachten dat haar lokken worden vastgezet in een strakke paardenstaart of een half-omhoog, half-omlaag kapsel. En als make-up heeft Ariana meestal een matte huid, een glanzende nude of roze lippenstift en, niet te vergeten, haar kenmerkende eyeliner. 

#1 Eyeliner

Hoe krijg je nou de perfecte Ariana Grande-eyeliner? Omlijn je bovenste wimpers met een zwarte eyeliner. Plaats het in het midden van je ooglid, zo dicht mogelijk bij de wimperlijn. Beweeg de eyeliner in korte halen over je ooglid. Om de echte cat-eye-look te creëren plaats je de eyeliner in de buitenste ooghoek. Om de wing te maken, beweeg je van de buitenste hoek omhoog richting de onderkant van je wenkbrauw. Het resultaat? Een liftend effect op je ogen en een superscherpe, trendy eyeliner-look! 

#2 Wimpers

Bij het zien van de Instagram foto’s van Ariana Grande denk je dat de beste wimperzetter van Amerika haar heeft voorzien van fluffy wimperextensions. Maar niets is minder waar. Deze bambi-look heeft de zangeres te danken aan een merk ‘Tatti Lashes’. Ariana Grande zou een grote fan zijn van deze wimpers. Ze droeg ze in twee videoclips, in haar Grammy video en op haar Billboard cover van ‘Woman of the year’. Niet alleen Ariana is fan, ook zouden sterren zoals Beyoncé, Kim Kardashian en Christina Aguilera de ‘Tatti Lashes’ geregeld dragen. 

#3 Bronzer & highlighter 

In een oud interview van een paar jaar geleden heeft Ariana Grande nog verteld niet veel gebruik te maken van poeder, maar dat is de afgelopen jaren dan drastisch veranderd! De make-up van Ariana hedendaags omvat het gebruik van bronzer net onder het jukbeen, om het een contouren effect te geven. De blush brengt ze licht aan op haar wangen op een manier zodat het een beetje vermengt met de bronzer. De highlighter komt bovenop de jukbeenderen. Voor haar ​​stralende, gouden huid gebruikt de zangeres de ‘Iconic London’s Prep Set Glow’ gezichtsspray.

#4 Nude lipstick

Voor de lippen maakt Ariana het ons (gelukkig!) niet al te ingewikkeld. De lippen moeten een eenvoudige, frisse uitstraling hebben. Hiervoor is een nude-kleurige lipstick perfect. Tip: omlijn eerst je lippen met een nude lip liner, hierdoor zien ze er voller en gepolijster uit. Tot slot maak je de look af met een glans! Denk er wel aan een lipgloss te kiezen met een lichte kleur. Good luck!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten