Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Make-up Look: Barbie Ferreira

Deze actrice kennen we allemaal uit de populaire serie Euphoria. De make-up looks in Euphoria zijn over het algemeen erg mooi en kleurrijk. Maar Barbie kan er in haar persoonlijke leven ook wat van. Ook wij kunnen geen genoeg krijgen van haar kleurrijke looks. Daarom hebben wij een make-up look geïnspireerd door Barbie Ferreira gemaakt!

Dit is de look die wij vandaag gaan namaken. Barbie draagt hier een mooie blauwe glitteroogschaduw met een smokey eye. Verder houdt ze de rest van haar gezicht vrij naturel.

Primer

Begin met een primer die geschikt is voor jouw huidtype. Er zijn namelijk veel verschillende soorten primers. Wat we sowieso aanraden is om een oogprimer te gebruiken voor deze look. Hierdoor blijft je oogschaduw lang zitten!

Foundation

Voor wat dekking op het gezicht is het fijn om wat foundation op te doen. Dit zie je ook terug in haar look. Gebruik een kleur die matcht bij je eigen huidskleur zodat het kleurverschil niet te groot is. Breng de foundation aan over het gehele gezicht.

Concealer

Concealer kun je gebruiken wanneer jij het nodig vindt. Als je bijvoorbeeld wallen hebt of als je wat extra dekking wilt op het gezicht. Een concealer in een lichtere kleur is mooi voor onder de ogen, omdat deze delen dan wat meer gaan oplichten.

Poeder

Poeder je gezicht een beetje af voor een matte effect. Zo glim je niet zo door de dag heen. Zo voorkom je ook dat je foundation en concealer gaat creasen in de lijntjes van je gezicht.

Bronzer

Breng wat bronzer onder je jukbeenderen aan voor wat extra kleur en dimensie in het gezicht. Met dit product oogt je gezicht iets bruiner. Breng niet te veel aan, want bronzer kan al gauw te donker worden.

Wenkbrauwen

Pak een wenkbrauwpoeder in jouw kleur en breng dat aan op je wenkbrauwen. Doe dit lichtjes, want Barbie heeft zelf ook niet zulke donkere wenkbrauwen. Als je een poeder niet fijn vindt, kun je altijd een wenkbrauwpotlood gebruiken.

Oogschaduw

De kleuren die Barbie gebruikt zijn aquablauw met glitters en lichtzwart. We beginnen met de lichtzwarte oogschaduw. Deze brengen we eerst aan over het gehele ooglid. Een tip om de oogschaduw aan de buitenkant van je oog in een schuine lijn te krijgen: plak wat tape op of leg een papiertje schuin tegen de zijkant aan. Dan kan je langzaam de lichzwarte kleur naar de buitenkant van je oog aanbrengen. Nu zit het in een mooie schuine lijn. Breng ook nog met een klein kwastje de lichtzwarte kleur aan de onderkant van je oogwimpers aan. Dit geeft nog een extra smokey effect. Pak daarna de aquablauwe kleur met glitters. Doe een goede hoeveelheid op je kwast en breng het aan vanaf je binnenste ooghoek tot aan het midden van je ooglid. Breng het wel zo aan zodat je hele ooglid is bedekt. Als de kleur nog niet genoeg dekt, ga je er nog een tweede keer overheen.

Oogpotlood

Neem een donkerblauw of zwart oogpotlood en breng deze aan op je waterlijn. Als het nodig is, doe je dit nog een tweede keer.

Lippenbalsem

Barbie heeft bij deze look geen lippenstift of lipgloss op. Daarom gebruiken we alleen een lippenbalsem om je lippen even goed te hydrateren.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten