Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Make-up look: Charli D’Amelio

We zijn gek op de TikTok-dansjes van Charli D’Amelio. Met haar mooie looks steelt ze de show op TikTok. In dit artikel delen we een paar make-up looks van de TikTok queen die je zelf kan creëren!

Smokey eye look: 

Bij deze look is Charli gegaan voor een smokey eye. Ga je uiteten of wil je shinen met je make-up look? Dan is dit voor jou dé look om na te maken!

Begin met het aanbrengen van een laagje foundation op je gezicht. Daarna kan je met concealer de oneffenheden en donkere kringen onder je ogen wegwerken. Het is een shiny lookje dus we gaan voor highlighter! Je kunt het aanbrengen op je jukbeenderen, het tipje van je neus en op je cupidoboog (net boven je lip). Als je je wenkbrauwen iets voller wil laten lijken, kun je met een wenkbrauwpotlood je wenkbrauwen een beetje invullen.

Als je dit hebt gedaan, gaan we door naar de ogen. Dat is de echte eyecatcher van deze look! Begin met het aanbrengen van donkere oogschaduw over je ooglid. Het is belangrijk om het goed uit te blenden. Hierna kan je een iets lichtere kleur aanbrengen. Natuurlijk kunnen we de glitters niet vergeten. Deze kan je aanbrengen over je hele ooglid, of als je het iets subtieler wil alleen in de hoeken van je ogen. Als je hier klaar mee bent kan je nog een lijntje eyeliner aanbrengen en een laagje mascara op je wimpers. Breng daarna een nude-kleurige lipstick aan op je lippen. 

You’re ready to shine! 

Natural look:

Charli draagt vaak niet zoveel make-up. Hier is ze gegaan voor een natural look. 

Om deze look te creëren breng je eerst een beetje concealer aan om oneffenheden en donkere kringen weg te werken. Je kunt wat blush en bronzer aanbrengen op je wangen. Zo krijg je iets meer kleur. Om toch voor een beetje shine te gaan, kun je wat highlighter op doen. Om de look af te maken, kan je nog wat mascara op je wimpers aanbrengen! Breng hierna wat lippenbalsem aan om je lippen te hydrateren.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten