Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Make-up look: Rhodé Kok

Deze TikTok-ster kennen we natuurlijk van haar grappige TikToks en leuke outfit filmpjes. Ze laat heel wat naturel looks zien op haar socials, maar ze is ook niet vies van een beetje make-up! Op haar Instagram plaatst ze de mooiste foto’s met haar outfits en make-up looks. Ben jij benieuwd hoe je net zo’n mooie look maakt als Rhodé? Lees dan snel verder!

Deze look is vrij naturel maar wel met een kleine smokey eye. We beginnen met een klein beetje concealer op de oneffenheden. Rhodé heeft natuurlijk veel sproetjes en daarom gebruiken we geen foundation. Als je wilt, kun je zelf wel foundation gebruiken.

Dan gaan we door naar de bronzer, gebruik een klein beetje bronzer om iets bruiner te lijken. En breng dit aan onder je jukbeenderen.

Kies dan een roze kleurige blush, breng deze aan op de appeltjes van je wangen. Breng het ook iets meer boven op je jukbeenderen aan voor een liftend effect.

Daarna gaan we door naar de wenkbrauwen! Vul je wenkbrauwen in met een poeder van eigen wenkbrauwkleur. Om je wenkbrauwen de hele dag strak in vorm te laten zitten, gebruiken we een wenkbrauwgel. Je kan ervoor kiezen om een doorzichtige of een gel met kleur te gebruiken.

Deze look draait eigenlijk om de ogen, maar hiervoor gebruiken we niet eens zoveel producten! Pak een oogschaduwpallet waar een zwarte oogschaduw in zit. Gebruik een eyeliner kwastje en ga met de kwast in de oogschaduw. Breng dan het kwastje naar de zijkant van je oog en maak dan een kleine wing. Zo heb je al een smokey eye! Daarna gebruiken we nog wat mascara, voor wat extra volume!

En als laatst doen we een roze/nude kleur lipliner. Hiermee gaan je jouw lippen omlijnen voor een mooie kleur en een vol effect. Nu ben je helemaal party ready!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten