Laatste nieuws: Film van Teen Wolf

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Manieren om je haar te krullen

Ben je je stijlen haar zat? Of hou je gewoon van krullen? Wij hebben 5 manieren voor je op een rijtje gezet om je haar super gemakkelijk te krullen! Misschien dat het in het begin niet heel soepel gaat maar onthoud! Oefening baart kunst!

#1 Krultang

De meest voor de hand liggende is natuurlijk de krultang. Maar ook met een krultang kun je op 100 verschillende manieren je haar krullen. Er zijn super veel video’s van op YouTube, je kunt alles plukje voor plukje krullen of bijvoorbeeld je haar verdelen in staartjes en dan deze plukjes weer krullen. Het experimenteren en oefenen is super leuk! Dus pak je krultang erbij en ga lekker aan de slag!

#2 Stijltang 

Een andere manier om je haar te krullen is met de stijltang. Dit is wel wat lastiger dan met de krultang omdat dit natuurlijk hier niet voor gemaakt is. Neem een plukje en draai met de stijltang steeds rondom zodat je haar gekruld wordt. Ook van deze manier zul je heel veel verschillende video’s op YouTube kunnen vinden!

#3 TikTok hack

Misschien heb je dit al al wel voorbij zien komen, het lint van je badjas gebruiken om je haar te krullen. Pluspunt! Dit is zonder hitte! Hierdoor beschadigd dit niet je haar dus dat is super fijn. Leg het lint van je badjas op je hoofd en draai je haar pluk voor pluk om het lint heen. Als dat allemaal gedaan is kun je dit vastmaken met een scrunchie en lekker gaan slapen! Volgende ochtend haal je alles eruit et voila, je haar is super mooi gekruld!  

#4 Vlechten + stijltang

Wil je op een makkelijke manier je haar krullen met je stijltang? Vlecht je haar in een aantal verschillende vlechtjes en plaatst de vlecht tussen de stijltang. Door de warmte neemt je haar de vorm van de vlecht over, als je al je vlechten warm hebt gemaakt haal je de vlechtjes eruit en daar zijn je krullen!

#5 Föhn 

Met een föhn en een ronde borstel kun je een soort blow-out effect creëren, dit is wel een moeilijk klusje, maar hoe meer je oefent hoe makkelijker het wordt! Ook van deze manier zijn er super veel video’s op YouTube!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten