Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Meer over: anale seks

Je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord: anale seks. Misschien heb je het wel al eens uitgeprobeerd met je partner. Maar wat is het precies? Wil jij meer weten over anale seks, maar durf je hier niet over te praten met je vrienden? No Worries! In dit artikel beantwoorden wij al jouw vragen!

Wat is anale seks?

Anale seks is waarbij de anus word bevredigd door een penis, vibrator of dildo. Maar het kan ook met de vingers of de tong worden bevredigd. Sommige mensen vinden dit prettig omdat de anus extra gevoelig is. Andere vinden anale seks minder fijn, vanwege pijn of hygiëne. Anale seks kan bij beide geslachten uitgevoerd worden, de ‘g-spot’ zit namelijk bij prostaat van de man, ook wel de ‘p-spot’ genoemd.

Veiligheid & soa’s

Voor dat je begint vind je het misschien fijn om voorbereid te zijn. Je kan anale seks bijvoorbeeld met een condoom doen, veel mensen vinden dat fijn vanwege de hygiëne en zo voorkom je ook soa’s. Ook kun je nog naar de wc gaan en bijvoorbeeld spoelen, dat betekend het schoonmaken van je kont. Spoelen kan met een handpompje of spoelstaaf, die kan je vastmaken een doucheslang. Zo zorg je ervoor dat je anus schoon is en dat kan prettiger zijn voor je partner. Hiermee voorkom je niet een soa! De kans op een soa is kleiner je een condoom gebruikt.

Tips voor anale seks

Praat met je partner! Niet iedereen vind alles fijn, tijdens of voor de seks is het dus belangrijk dat je met elkaar communiceert. Wat je fijn vindt en waar je grenzen liggen.

De eerste keer is altijd spannend en misschien wel lastig, om het soepeler te laten verlopen kan je glijmiddel of speeksel gebruiken. Zo glijd de penis, dildo of vibrator er makkelijker in.

Het belangrijkste is dat je je ontspant. Zorg dat je het alleen doet als jij je veilig en ontspannen voelt. Hier kan jouw partner je bij helpen door bijvoorbeeld te blijven communiceren tijdens de seks. Zorg dat je elkaar op je gemak stelt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten