Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Motivatie voor workouts

Hoe blijf je gemotiveerd om workouts te doen? Vooral nu het buiten wat donkerder en kouder wordt heb je soms misschien minder motivatie om te gaan sporten. Hoe kun je er toch voor zorgen dat je gemotiveerd blijft om workouts te doen?

Ritme 

Bouw een ritme op. Doe je work uts op hetzelfde moment. Zo kun je er voor kiezen om je dag te beginnen met sporten of om je dag er mee te eindigen. 

Maak het leuk 

Maak het leuk voor jezelf. Luister bijvoorbeeld naar je favoriete muziek of podcast. Je kunt jezelf ook uitdagen om de Netflix Workout challenge te doen. Op internet kun je van allerlei opties kiezen, wij hebben er hier twee voor je neergezet. Het is heel simpel: zet je favoriete film of serie op en volg wat de challenge zegt. 

Hou de vooruitgang bij

Niets is zo motiverend als je je vooruitgang zien. Als je resultaten boekt, krijg je te zien waar je al je harde werk voor doet. 

Begin klein

Begin je pas met sporten? Begin dan klein. Je bent niet van de een op andere dag in topconditie. Als je klein begint, geef je je lichaam de kans om te wennen. Je zult zien dat je even goed vooruitgang boek en je je lichaam niet overbelast. 

Ga voor jezelf

Doe het omdat jij wil sporten, omdat jij wil investeren in je lichaam. Doe het niet omdat iemand negatief naar jouw lichaam kijkt. Het is jouw lichaam en de keuze ligt bij jou. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten