Laatste nieuws: Chantal Janzen stuurt naaktbeelden naar Amerikaanse regisseur

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Orale seks

Je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord: orale seks. Misschien heb je het wel al eens uitgeprobeerd met je partner. Maar wat is het precies? Wil jij meer informatie over orale seks, maar durf je hier niet over te praten met je vrienden? No Worries! In dit artikel beantwoorden wij al jouw vragen!

Orale seks, wat is dat?

Orale seks zijn de seksuele handelingen die je met de mond uitvoert, dit gaat dus om pijpen en beffen. Veel mensen vinden het lastig om over orale seks te praten. Ze vinden het gênant of schamen zich ervoor. Orale seks is onderdeel van het ‘voorspel’ dit is dus bedoeld om de sfeer en seksuele spanning tussen jou en je partner op te bouwen. Een andere reden kan zijn om meer variatie aan te brengen in jouw seksleven en die van je partner.

Zwanger of soa?

Veel mensen denken dat ze zwanger kunnen raken van pijpen. Maar nee dit is niet zo (ook niet als je sperma doorslikt). Maar let op! Je kunt wel een soa oplopen. Doe het hierdoor allemaal wel zo veilig mogelijk. Zorg ervoor dat je een condoom gebruikt of maak gebruik van een beflapje. Doe dit al helemaal zodra je wisselende partners hebt.

Wanneer geen orale seks?

Zodra jij je niet fijn voelt tijdens de orale seks en er onprettige gevoelens in je op komen, moet je aangeven dat je dit niet wilt. Je zult er hierdoor namelijk ook niet van gaan kunnen genieten. Er zijn genoeg mensen die het ook gewoon onsmakelijk of onhygiënisch vinden. En veel vrouwen vinden het ook niet al te prettig als hun clitoris of schaamlippen langdurig worden aangeraakt. Zodra jij onzeker bent, last hebt van onprettige gevoelens of je wilt het simpelweg niet doen, doe het dan niet! Verricht nooit seksuele handelingen tegen je zin in en most importantly: luister naar je eigen lichaam.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten