Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Outfits uit de 70s

High waisted flared broeken, hoge haklaarzen, bloemetjes, peace and love! Echt typische 70’s elementen. De jaren 70, ook wel de hippie jaren genoemd, hadden unieke outfits! Wil jij je kleden alsof je in de jaren 70 leeft? Lees dan zeker verder.

Korte bloemen jurkjes met hoge leren laarzen werden vaak gedragen in de zomer! Het kwam voor in diverse kleuren, maar je zag voornamelijk geel, rood, bruin en oranje voorkomen. Het patroon bloemen kwam er vaak in voor, maar het was er ook in allemaal rondjes met de gekste kleurtjes bij elkaar. 

High waisted flared broeken met een kort blousje maakt je 70’s outfit compleet! Meestal had een blousje in de jaren 70 wijde mouwen die uitliepen. Aan de voorkant werd dan het bloesje vastgeknoopt. Deze outfit werd graag gedragen in de 70s met laarzen. 

De hippies droegen vooral luchtige kleding. Zo droegen ze lange rokken met blousjes of korte shirtjes. Als schoenen droegen ze voornamelijk sandalen. Om de hele outfit compleet te maken werden er veel armbanden en kettingen gedragen in de sfeer van spiritualiteit. 

Ben jij ook zo gek van de 70’s? 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten