Laatste nieuws: Dieuwertje Blok moet neusamputatie ondergaan

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Perfecte digitale sleepover

Om zo veilig mogelijk deze tijd door te komen gaat een sleepover even niet. Wat heel jammer is, want soms wil je gewoon even bij kletsen tot midden in de nacht en films bingewatchen. Wij hebben voor jou een paar leuke ideetjes op een rijtje gezet om alsnog een sleepover te hebben, maar dan digitaal! 

  • Netflix party

Ook Netflix heeft even meegedacht met ons en kwam met de functie Netflix Party! Op deze manier kan je alsnog films met elkaar kijken en ondertussen in een chat praten over de film! Zo kijken jullie toch een film samen. 

  • Twinning is winning

Zorg ervoor dat je dezelfde dingen hebt/doet! Spreek af dat je dezelfde drankjes en hapjes in huis haalt, zo lijkt het net of jullie samen eten! Doet de één een foute pyjama aan? Dan kan jij dat ook doen! 

  • Spa time

Ga lekker samen relaxen! Doe een leuk maskertje op of ga nagels lakken. Zoek op Pinterest inspiratie uit en kies een look voor elkaar! Via FaceTime of WhatsApp bellen kunnen jullie gewoon lekker kletsen, net zoals jullie altijd doen! 

  • Online spelletjes 

Net zoals Netflix, zijn er genoeg spelletjes die ook online gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan Rummikub of andere bordspelletjes. Vaak zijn die ook te vinden als online game! Ken jij het spel ‘Cards Against Humanity’ al? Die heb je ook in een online versie, dan heet het ‘Evil Apples’. Als je wil lachen is dat zeker een aanrader! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten