Laatste nieuws: Jaimie Vaes vertelt over gebruik fillers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Picture Perfect: Antwerpen

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Antwerpen

#1 Centraal Station

Veel toeristen vinden het ‘Centraal Station’ van Antwerpen één van de mooiste treinstations ter wereld! Door de lockdown drukte in Antwerpen zal je hier nooit alleen staan. Een ding is zeker: de foto’s die je hier kunt maken voor je Instagram zullen gegarandeerd prachtig worden!

Locatie: Koningin Astridplein

#2 Grote Markt

Als je in Antwerpen bent mag een foto op de ‘Grote Markt’ niet ontbreken! Zodra je deze markt oploopt kijkt iedereen z’n ogen uit. In het midden van de markt staat de ‘Brabofontein’ te stralen. De perfecte achtergrond, voor de perfecte foto! 

Locatie: Grote Markt

#3 Parkbrug

Er valt op de ‘Parkbrug’ altijd wel iets te beleven. Deze brug is verbonden met een eilandje waardoor je het drukke ‘Italiëlei’ over loopt. Vroeger zijn mensen al goed onderuitgegaan op deze brug door de ongelijke ondergrond. Maar tegenwoordig is het een stuk veiliger!

Locatie: Italiëlei 

#4 Sint-Annatunnel

Hier kan je ontzettend mooie foto’s maken door de prachtige diepte van de tunnel.De ‘Sint-Annatunnel’ is een voetgangerstunnel dus je hebt geen last van fietsers of auto’s. 

Locatie: Sint-Jansvliet – Frederik van Eedenplein

#5 Het Felix Pakhuis

Het ‘Felix Pakhuis’ in een bekend plekje voor fotoshoots, kijk dus niet raar op als je een pasgetrouwd stel ziet poseren. Je kunt hier ontzettend mooie foto’s maken en ze bijvoorbeeld editen naar een oude of moderne stijl. Genoeg foto’s? Dan kan je ook nog is heerlijk lunchen in het restaurant van het ‘Felix Pakhuis’!

Locatie: Godefriduskaai 30

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten