Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Picture Perfect: Den Bosch

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Den Bosch

#1 De Binnendieze

Dit straatje is gevestigd in de binnenstad van Den Bosch het is hier erg smal en maar erg geliefd. Zodra je verder de straat in loopt ga je over een bruggetje heen, dit noemen we de Binnendieze. Zodra je hier overheen loopt en achteromkijkt zie je de Sint-Janskathedraal. Geen wonder dus dat het een geliefde plek is bij veel fotografen. Zeker de moeite waard om hier doorheen te lopen en wat mooie plaatsjes te schieten.

#2 Armada’s in het paleiskwartier

Het paleiskwartier, genaamd naar het ‘Paleis van Justitie’. Dit is een erg ontzettende moderne wijk, bestaande uit goede duurzame materialen. De hele wijk is verwarmd door warm water voorzien door middel van aardwarmte. De wijk heeft in de nacht een ontzettende gave uitstraling. Dus ga hier zeker wat gave foto’s schieten!

#3 Ridderstraat

De ridder straat is een van de mooist versierde straten uit Den Bosch. Overal hangen vrolijke kleuren lampionnetjes en mooie bloemen, om hier wat fotootjes te schieten is het zeker waard!

#4 Moeruttenbrug

Een typische foto die iedereen eigenlijk wel een keertje gemaakt moet hebben: wegwandelend van de camera op de Moerputtenbrug. De dramatische lucht en het staal van de brug maakt de foto gegarandeerd een succes!

#5 Silo’s op de tramkade.

De gigantische silo’s op de Tramkade staan hoog op de lijst met meest fotogenieke plekken in Den Bosch. De kleurrijke graffiti fleurt iedere foto op. Maak hier je prachtige creatieve Instagram foto. Echt insta waardig!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten