Laatste nieuws: Releases van vandaag!

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Picture Perfect: Haarlem

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vindt je de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Haarlem

#1 Grote Markt

In het hartje van het centrum van Haarlem vind je de Grote Markt. Het plein is de ideale locatie om een mooie foto te maken. Het uitzicht op de Grote Kerk en het stadhuis is schitterend en dus kan deze foto haast niet mislukken! 

#2 Haarlemse straatjes

De Haarlemse binnenstad kent veel authentieke straatjes die de perfecte sfeer creëren voor jouw perfecte foto! De Korte Houtstraat schijnt de meest gefotografeerde straat van Haarlem te zijn, en dat is niet voor niks. Wanneer alles in bloei staat, mag je het gerust het ‘Groenste straatje van Haarlem’ noemen. Hierdoor kun je zelfs in de binnenstad een ‘groene’ foto maken voor jouw Insta feed. Andere aanraders zijn de Warmoesstraat,  Cornelissteeg of Lange Annastraat. Likes gegarandeerd! 

#3 Amsterdamse Poort

Laat de naam je niet in de war brengen. De Amsterdamse Poort is een stadspoort in Haarlem. Dit historische pareltje stamt uit het jaar 1335 en is dus al heel erg oud! Maar, dit zorgt juist voor een ‘kasteelachtige’ uitstraling door de sierlijke torens. Oftewel, deze foto mag niet missen in je Insta feed!

#4 Molen ‘De Adriaan’

Molen ‘De Adriaan’ werd vroeger nog gebruikt voor het malen van grondstoffen, er is tabak in de molen geproduceerd en hij heeft als wind- en stoommolen gediend. Tegenwoordig is er een molenmuseum gevestigd en is het, most importantly, de perfecte achtergrond voor een oer-Hollandse foto! 

#5 Streetart

Als je goed oplet, kun je in Haarlem heel veel streetart zien. Van grote kunstwerken tot aan iets kleins, streetart is altijd een goede achtergrond voor een coole Instagram foto! Zelfs op de saaiste plekken, kan het de hele foto opfleuren. Tip! Het Instagram Account ‘Straat Rebbel’ verzamelt alle leuke plekjes waar streetart te vinden is in Haarlem. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten