Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Picture Perfect: Leeuwarden

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Leeuwarden!

Moon

Bij Moon kun je terecht voor ontbijt, lunch en heerlijke snacks. Maar ook voor een leuke picture. Het is er mega gezellig, knus en prachtig gedecoreerd. Een echte influencer walhalla dus.

Grachten

Ja, ook in Leeuwarden kom je om de haverklap grachten tegen. je ontkomt er niet aan, maar wat zijn ze prachtig. Ook hier kun je mooie foto’s maken. Als je door Leeuwarden slentert kom je ongetwijfeld een gracht tegen die jouw aanspreekt. Find it!

Street art

In Leeuwarden heb je maga veel streetart. Waar de één het lelijk en asociaal vind, is de ander is razend enthousiast. De mooiste tekeningen staan op de muren gekliederd. De perfecte plek voor een fotomomentje dus. Zoals op de gevel van schouwburg De Harmonie. Of de zijkant van het Fries Museum. De buitenkant van parkeergarage De Klanderij is zelfs helemaal onder handen genomen door graffiti-artiesten. Tip: ga mee met de (gratis) Street Art Wandeling van A Guide to Leeuwarden. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Hofjes

Rondom de winkelstraten van Leeuwarden heb je kleine parels die goed scoren op social media. Zoals het hofje bij het Boshuisengasthuis, Jacobijnerkerkhof 7. Lekker knus met een mooi uitzicht. Nog een tip: slenter eens door de Wijde Gasthuissteeg.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten