Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Picture Perfect: Leiden

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Leiden!

1. De Burcht

De Burcht is het oudste monument van Leiden en staat er al sinds de twaalfde eeuw. Voor veel Leidenaren is het een bekende plek. Op de grasheuvel kun je heerlijk ontspannen en met de lange trap naar boven kom je op een bijzondere plek. Het uitzicht is waanzinnig en daarom kan deze locatie natuurlijk niet ontbreken aan het lijstje!

2. Het kleine roze huisje

Midden in de stad bevindt zich een klein roze huisje. Super leuk om als achtergrond te gebruiken natuurlijk! Het huisje is te vinden op de Groenhazengracht. Ook leuk om te weten is dat aan deze gracht vaak een blauwe kever geparkeerd staat. Met een beetje geluk kan je met deze auto ook nog wat Instagram-waardige foto’s maken!

3. Stadstimmerwerf

Ook dit mooie gebouw kan zeker niet ontbreken aan het lijstje. Voor veel toeristen een bekende plek, maar toch is het huis nog weinig te zien op Instagram. Door haar vrolijke luikjes en het gekleurde bankje is het de ideale plek voor een paar leuke kiekjes. Het gebouw staat aan de oude haven. Een paar meter verderop vind je een gele brug waar je met een beetje geluk ook de juiste foto scoort. Twee hotspots in één dus!

4. Paco Ciao

Voor wat bohemian vibes ben je hier aan het juiste adres! Na een aantal locaties te hebben bezocht, moet je nu wel toe zijn aan een pauze. Ga dan zeker even langs bij Paco Ciao. Geniet van een heerlijke maaltijd en maak ondertussen de leukste foto’s. Het eten ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook erg lekker. Met een geweldige inrichting moet je hier wel kunnen slagen!

5. Molen de Valk

Als je een bezoekje brengt aan Leiden kan je niet om deze molen heen. Vanaf allerlei kanten is de molen te zien en dit zorgt dan ook voor veel verschillende mooie foto’s. Naast de molen vind je een klein parkje, waar het met zonnig weer erg gezellig is. Als je wat verder doorloopt naar museum Volkenkunde kun je vanaf de brug ook mooie foto’s nemen met de molen op de achtergrond. En wat ook leuk is om te weten, is dat naast de molen een nieuwe parkeergarage staat! Hier kun je gratis is en op de laagste verdieping vind je een bijzondere locatie voor perfecte foto’s!

6. Lot en de Walvis

Is het lekker weer? Ga dan zeker langs bij Lotte en de Walvis! Op het terras aan de haven kan je niet alleen genieten van het zonnetje, je maakt ook nog eens fantastische foto’s. Daarnaast is het eten natuurlijk ook erg lekker! Als je bent uitgegeten vind je aan het einde van de straat nog een mooie poort, waar je de laatste kiekjes kan schieten.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten